Karagül'ün Artık Kolonyası Da Var - Son Dakika
Güncel

Karagül'ün Artık Kolonyası Da Var

Karagül\'ün Artık Kolonyası Da Var

Esans ustası Şükrü Çiftçi, "Karagül kolonyasını çıkarmamızın sebebi, sadece Halfeti'de yetişiyor olması. Üretimi Halfeti'de kendimiz yapıyoruz.

10.10.2016 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karagül kolonyasını Urfa'da ilk biz yaptık. İlgi çok iyi özellikle yabancılar kolonyaya rağbet ediyor. Kolonyanın fiyatı ise gayet uygundur. Biz Karagül kolonyasını şişesi 25 liradan satışa sunuyoruz" dedi.
Dünyada sadece Urfa'da Halfeti'de yetişen Karagül'ün ünü her yana yayılmaya başladı. Son olarak bir yapımcının dikkatini çeken Karagül, dizi olarak çekilmiş ve Halfeti ismi uzun süre gündem kalmıştı. Şimdi de Haşimiye'de bulunan ve esans ürünleri satan bir esnaf, Karagül'ün kolonyasını yaptı.

2,5 YILDIR MÜCADELE EDİYORDU
Daha önce Urfa ile özdeşleşen biberin kolonyasını üreten ve bu anlamda büyük bir takdir toplayan esans ustası Şükrü Çiftçi, şimdi de Urfa'nın bir diğer markası olan Karagül'ü kolonya haline getirip, satışa sunmaya başladı. Esans ustası Şükrü Çiftçi, 2,5 yıla aşkın bir süredir Karagül kolonyası için emek verdiğini ve nihayetinden bunu kolonya haline getirip satışa sunmaya başladığını ifade etti.

ÇİFTÇİ: KARAGÜL KOLONYASINI ŞİŞESİ 25 LİRADAN SATIŞA SUNUYORUZ
Esans ustası Şükrü Çiftçi, Karagül kolonyasının üretimini Halfeti'de yaptıklarını ifade etti. Çiftçi "Kolonya, parfüm kısacası esans ürünleri satıyorum. Karagül'ün kolonyasını çıkarmak için 2,5 yıldır uğraş veriyorum. Daha önce biber kolonyasını çıkarmıştık. Daha sonra Karagül kolonyasını çıkardık. Karagül kolonyasını çıkarmamızın sebebi, sadece Halfeti'de yetişiyor olması. Üretimi Halfeti'de kendimiz yapıyoruz. Karagül kolonyasını Urfa'da ilk biz yaptık. İlgi çok iyi özellikle yabancılar kolonyaya rağbet ediyor. Kolonyanın fiyatı ise gayet uygundur. Biz Karagül kolonyasını şişesi 25 liradan satışa sunuyoruz" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karagül'ün Artık Kolonyası Da Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement