Karaisalı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Karaisalı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Açıldı

Karaisalı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Açıldı

Geçen ay kurulan S.S. Karaisalı ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

28.06.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen ay kurulan S.S. Karaisalı ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

101 ortak tarafından kurulan, Fevzi Demircioğlu, Halil Uzun, Esat Demirci, Bülent Kaya ve Özden Demircioğlu'nun Yönetim Kurulu üyeliği, Mustafa Koç ve Ali Kaya'nın da Denetim Kurulu üyeliği yaptığı S.S. Karaisalı ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin açılışında bir konuşma yapan kurucular ortaklar vekili Hüseyin Demircioğlu, "Kooperatifi kurma amacımız, Karaisalı esnafının devlet destekli yüzde 4 ve yüzde 5 faiz oranlı krediden faydalanması ve sıkıntılarının giderilmesi içindir" dedi.

Daha sonra Kooperatifin açılış kurdelesi Adana Ticaret İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tanrıöver, Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker ve Hüseyin Demircioğlu tarafından kesildi.

Açılışa Karaisalı Belediye Başkan Vekili Esat Köse, Karaisalı Müftü Vekili Ahmet Ekmekci, Mahrukatcılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu, Av. Cebrail Uskaner, mahalle muhtarları ve kooperatifin denetçileri ve kurucu ortakları katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaisalı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement