Karaisalı Paşasını Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Karaisalı Paşasını Karşıladı

Karaisalı Paşasını Karşıladı

Yüksek Askeri Şura Ağustos ayı olağan toplantısında Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanı iken Tuğgeneralliğe yükseltilen ve aynı zamanda Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın ağabeyi olan Adnan Aslan için memleketinde karşılama töreni düzenlendi.

07.08.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Askeri Şura Ağustos ayı olağan toplantısında Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanı iken Tuğgeneralliğe yükseltilen ve aynı zamanda Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın ağabeyi olan Adnan Aslan için memleketinde karşılama töreni düzenlendi.

Önce babası Süllü Aslan ile annesi Emiş Aslan'ın elini öpen ve daha sonra oğlu Cihan Arslan ile Karaisalı Belediyesi'ne yürüyerek gelen Tuğgeneral Adnan Arslan'ı, belediye girişinde Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, belediye meclis üyeleri ve personel karşıladı. Burada kurban kesilerek karşılanan Tuğgeneral Aslan, yapılan duadan sonra Karaisalı Belediye Başkanlığı makamına geçti.

Başkan Aslan, ağabeyi Adnan Arslan'a Karaisalı ile özdeşleşen murtun çayından ikram etti. Belediye hizmetlerini kısaca anlatan Saadettin Aslan, abisi Tuğgeneral'e Tokat Bölge Komutanlığı görevinde başarılar diledi.

Tokat Jandarma Bölge Komutanı Adnan Arslan'ın yanı sıra Karaisalılı Piyade Kurmay Albay Adem Boduroğlu da Tuğgeneralliğe yükseltildi. Tümgeneral Ali Çardakçı ile Karaisalılı general sayısı 3'e çıktı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaisalı Paşasını Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement