Karakartal"A Uluslararası Ödül - Son Dakika
Güncel

Karakartal"A Uluslararası Ödül

"Vodafone KaraKartal", Colloquy Dergisi tarafından mobil sadakat alanında ödüle layık görüldü.

31.03.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Vodafone KaraKartal", Colloquy Dergisi tarafından mobil sadakat alanında ödüle layık görüldü.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye tarafından Beşiktaş taraftarlarına yönelik geliştirilen topluluk programı "Vodafone KaraKartal", uluslararası Colloquy Dergisi tarafından düzenlenen Colloquy Recognizes programı kapsamında, spor kategorisinde mobil sadakat alanında ödül almaya hak kazandı. Vodafone'un ödülü, Washington'da düzenlenecek Colloquy Sadakat Zirvesi'ndeki (Colloquy Loyalty Summit) törende takdim edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, hayata geçirdikleri sosyal yatırımlar içinde spora, spor yatırımları içinde de futbola büyük önem verdiklerini vurguladı.

Bu kapsamda Beşiktaş sponsorluğunun son ürünü olan Vodafone KaraKartal ile hem taraftarın hem de takımın kazanacağı yeni bir dönem başlattıklarını belirten Buruk, şunları kaydetti:

"Bu programla her Beşiktaşlı, tutkuyla bağlı olduğu takımına destek olurken, kendisine özel olarak tasarlanmış ve daha önce Türkiye'de hiçbir taraftar paketinin sunmadığı fırsatlardan yararlanıyor. Beşiktaş, bugüne kadar hep taraftarının gücüyle, sadakatiyle yükseldi. Vodafone KaraKartal ile de Beşiktaş taraftarını Vodafone'un gücüyle kanatlandırıyoruz.

Beşiktaş ile olan sponsorluk çalışmalarımızın alanında önde gelen uluslararası bir platformda da takdir kazanmasını mutlulukla karşılıyoruz. Colloquy Dergisi'nin mobil sadakat alanında layık gördüğü bu ödülü Vodafone'lu Beşiktaş taraftarının sadakatine borçluyuz. Vodafone olarak gönül birliğiyle bağlı olduğumuz Beşiktaş taraftarını desteklemeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karakartal'A Uluslararası Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement