Karako Çiftinin Katil Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Karako Çiftinin Katil Zanlıları Tutuklandı

Karako Çiftinin Katil Zanlıları Tutuklandı

Karako çiftini, öldürmekle suçlanan Özbek uyruklu bakıcı ve eşi tutuklandı.

24.08.2014 00:00  Güncelleme: 07:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'taki evlerinde öldürülen Ören Bayan'ın eski sahibi Jak Karako ve eşi Georgia Karako'yu öldürdükleri şüphesiyle gözaltına alınan Özbekistan uyruklu Farkhodjon Yusupova(28) ve karısı Gulbakhar Yusupova (27) tutuklandı.

SUÇLARINI İTARAF ETTİLER

Karako ailesinin evinde hizmetçi olarak çalışan zanlı çift, saat 15.30 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce sorgulanan ve suçlarını itiraf eden Farkhodjon Yusupova ve karısı Gulbakhar Yusupova tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİS KAÇIŞ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Karako çiftinin öldürülmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri faillerin yakalanması için çalışma başlatmıştı. Cinayet şüphelisi olarak aranan G. Y ile eşi F. Y. Fatih'te bulundukları bir evde yakalanarak gözaltına alınmış ve ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Polis, zanlıların olayın ardından evden ayrılmalarına ve yakalanmalarına ilişkin görüntüleri paylaştı.

TAKSİ İLE KAÇMIŞLAR

Polisin yaptığı araştırmada hizmetli çiftin olayın ardından bir taksi çağırarak bavullara doldukları eşyaları ile birlikte Beşiktaş'taki Mediko 2 Sitesi'nden ayrıldığı belirlendi. Sitenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, taksinin siteye girişi ve yolcuları aldıktan sonra siteden ayrılması yer alıyor.

CİNAYETİ 2 AYDIR MAAŞ ALAMADIKLARI İÇİN İŞLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

Şüphelilerin iki aydır alamadıkları maaşlarını istediklerinde “Maaşlarınızı vermeyeceğiz. Kırıp döktüklerinize sayacağız" cevabını alınca cinayeti işledikleri iddia edildi. Cinayette kullanılan bıçak Kabataş sahilinde arandı. Katil zanlıları da Emniyet'ten çıkışlarından görüntülendi. Zanlı kocanın ellerinin sargılı olması dikkat çekti. Katil zanlısının işadamı ve eşini bıçaklarken ellerini de kesmiş olabileceği ileri sürüldü.

GÖRÜNTÜLERDE KOLU SARILI YÜRÜYOR

Araştırmasını yoğunlaştıran polisin bir eczanenin güvenlik kameralarını da taradığı ve aranan çiftin bu kameraya da yakalandığı belirtildi. Ezcanenin güvenlik kamerasındaki görüntülerde G.Y ve F.Y'nin ezcane içinde yürümesi yer alıyor. Ancak G.Y'nin kolunun sarılı olarak boynuna asılı yürümesi dikkat çekiyor. Şüphelileri gösteren son kamera görüntüsü ise farklı bir iş yerinin sokağı gösteren kamerasına yansıdı. Sokakta yürüyen şüpheli çift daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

KARAKO ÇİFTİNİN CENAZELERİ ADLİ TIP'TAN ALINDI

Beşiktaş'taki evlerinde ölü bulunan Karako çiftinin cenazeleri, oğulları İzzet Karako tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Jak ve Georgia Karako'nun cesetleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından oğulları İzzet Karako tarafından teslim alındı. Karako çiftinin cenazeleri Beşiktaş Ulus'ta bulunan Arnavutköy Musevi Mezarlığı'na götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karako Çiftinin Katil Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cihan say: ''ölen bayan'' diye haber yapanları da kınıyoruz !! 10 7 Yanıtla

Advertisement