Karakola 200 Metre Mesafedeki Gözlükçüden Hırsızlık - Son Dakika
Güncel

Karakola 200 Metre Mesafedeki Gözlükçüden Hırsızlık

Karakola 200 Metre Mesafedeki Gözlükçüden Hırsızlık

Erzincan'da karakola yaklaşık 200 metre mesafede bulunan bir optik mağazasına giren hırsızlar, 6 dakika boyunca çalacak eşya aradı.

28.04.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da karakola yaklaşık 200 metre mesafede bulunan bir optik mağazasına giren hırsızlar, 6 dakika boyunca çalacak eşya aradı. Mağaza içerisindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen şüpheliler, her yeri karıştırıp para bulamayınca laptop, güneş gözlüğü ve cep telefonu çaldı.

Hırsızlık, gece 01.30 sıralarında Şehit Yüzbaşı Fatih Devravut caddesi üzerindeki optik mağazasında meydana geldi. Yüzlerini bezlerle kapatan 3 kişi, önce ellerindeki tornavida ile ön kapıyı açmaya çalıştı. Başaramayınca yan kapıyı açan şüphelilerden ikisi mağazaya girdi, biri gözcülük yaptı. Yaklaşık 6 dakika süresince mağazada kalan ve her tarafı karıştıran hırsızlar, nakit para bulamayınca laptop, bir güneş gözlüğü ve bir de cep telefonu alarak kaçtılar.

Hırsızlık olayının gerçekleştiği yerin Çarşı Polis Karakolu'na yaklaşık 200 metre mesafede olması dikkat çekerken, aynı bölgede bazı iş yerlerine de girmeye çalışan  hırsızların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

- Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karakola 200 Metre Mesafedeki Gözlükçüden Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement