Karakola Düşen Kara Leyleğe Polis Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Karakola Düşen Kara Leyleğe Polis Sahip Çıktı

Karakola Düşen Kara Leyleğe Polis Sahip Çıktı

Konya’nın Cihanbeyli ayak bileklerinde takip için numaralı kelepçe takılı olan Kara Leylek, polis karakolunun bahçesine düştü.

23.10.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ayak bileklerinde takip için numaralı kelepçe takılı olan Kara Leylek, polis karakolunun bahçesine düştü. İki gün boyuncu karakolda polislerin sahip çıktığı leylek, Konya Orman ve Su İşleri Doğal Hayat yetkililerine teslim edildi.

Ayak bileklerinde takip için numaralı kelepçe takılı Kara Leylek, Cihanbeyli Polis Karakolu bahçesine düştü. Uçamayan leyleğin bahçeye düştüğünü fark eden karakolda görevli polis memuru Adem Dereli, sahip çıktığı leyleği iki gün boyunca karakolda misafir etti. Karakolda iki gün boyunca karnı doyurulan leylek, daha sonra Adem Dereli tarafından Konya Orman ve Su İşleri Doğal Hayat yetkililerine teslim edildi. Leyleğin bakımı yapıldıktan sonra hayvanat bahçesine konulacağı ifade edildi.

Kara Leyleğin açlıktan ya da yorgunluktan dolayı düştüğünü belirten polis memuru Adem Dereli, "Kara Leylek denilen bu kuş türü yaklaşık 2 gün önce karakolumuza misafir oldu. Uçamıyor, yaralı değil muhtemelen hasta ya da açlıktan yorgun düşmüş. Ayağındaki numaralı kelepçelerde Belarus yazısı var. Muhtemelen Belarus ülkesinden bu tarafa gelmiş. Konya Orman ve Su işleri Doğal Hayat'tan gelen yetkililerin ise Belarus Kuş Takip yetkilileri ile irtibata geçeceklerini söylediler" dedi.

2 gün polis merkezinde kara leyleği misafir ettiklerini ifade eden polis memur Adem Dereli, leyleği marul, ıspanak ve hamsiyle beslediklerini sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karakola Düşen Kara Leyleğe Polis Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement