Van'da Karakola Yapılan Saldırının İzleri Gün Ağarınca Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Van'da Karakola Yapılan Saldırının İzleri Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Van Erciş'te Pay Jandarma Karakol Komutanlığına dün gece bombalı araçla düzenlenen ve 1 er ile 1 korucunun şehit düştüğü saldırının izleri gün ağarınca ortaya çıktı.

10.07.2016 13:09  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş ilçesindeki Pay Jandarma Karakol Komutanlığına bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından dün gece patlayıcı madde yüklü araç ile yapılan saldırının izleri gün ağarınca ortaya çıktı.

2 ŞEHİT, 15 YARALI

İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Pay Mahallesi'ndeki jandarma karakoluna patlayıcı madde yüklü araçla düzenlenen saldırı sonrasında 1 jandarma er ile 1 köy korucusu şehit olurken, 10 asker ile 5 korucu da çeşitli yerlerinden yaralandı.


Yaralıların tedavileri Erciş ve Van'daki hastanelerde sürerken, saldırının izleri ise gün ağarınca ortaya çıktı. Karakol ile askeri lojmanın bulunduğu binalarda büyük hasar oluştu. Karakola iki adet dev Türk bayrağı asılırken, enkaz kaldırma çalışmaları ise devam ediyor.


ÇEVREDEKİ BİRÇOK EV VE AHIRDA DA BÜYÜK HASAR

Bu arada, bombalı saldırının ardından çevrede bulanan birçok ev ve ahırda da büyük hasar oluştu. Mahallede zarar gören enerji nakil hatları ise VEPAŞ ekipleri tarafından onarıldıktan sonra mahalleye enerji verildi.

Van\'da Karakola Yapılan Saldırının İzleri Gün Ağarınca Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Van'da Karakola Yapılan Saldırının İzleri Gün Ağarınca Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hepsi mal bunların : Allah belanizi versin sizi hortlatanlarin daha cok versin 5 2 Yanıtla
  • Doğubeyazıt: Karayolları daha içerde yapılması lazım yol ağzına yapılmamalı ve bir metre genişliğinde üç metre yüksekte duvar yapılması gereken bu giriş kapılarını çok kalın demir konulması lazim kartonpiyer gibi olmaması gerekmektedir ve nöbet Kabini Büyük zırhlı lazım 3 2 Yanıtla
  • Laa: Bopa kendini kullandıran ülkemin hazin durumu, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete, geçmiş olsun hepimize 2 2 Yanıtla
  • ooo: Bina çok eski yeni güçlü karakollar la can kaybı sıfır olur derhal yeni karakollar yapılmalı lanet olsun pkk teröristi 4 0 Yanıtla

Advertisement