Karaköprü Belediyespor Kendi Evinde Gelip Geldi - Son Dakika
Güncel

Karaköprü Belediyespor Kendi Evinde Gelip Geldi

Karaköprü Belediyespor Kendi Evinde Gelip Geldi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ede Karaköprü Belediyespor kendi evinde ağırladığı Gaziantep Temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor'u 4-0 yendi.

25.11.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Gaziantep Temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor'u 4-0 yendi.

Kırmızı Siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller İbrahim Ülüm, Necati (2) ve Semih'den geldi.

Bölgesel Amatör Liginde son haftalarda aldığı galibiyetlerle şampiyonluk için iddialı duruma gelen Karaköprü Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Şehit Kamil Belediyespor'u 4-0 yenerek lider Kilisspor ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.

Faruk Çelik Spor kompleksinde oynanan zorlu maçı; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Kalkan, Ömer Göçebeler, Hamdi Yazar, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve çok sayıda taraftar izledi.

Hakemin başlama düdüğü ile birlikte Karaköprü Belediyespor maça hızlı başladı. Maçın 30. Dakikasında İbrahim Ülüm'le 1-0 öne geçen Kırmızı Siyahlı ekip ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıda da oyunun tek hakimi olan Karaköprü Belediyespor dakika 60'ta Necati ile farklı ikiye çıkardı. Bu golde sonra konuk takım Şehit Kamil Belediyespor defansta açık vermeye başladı. Maçın 70. Dakikasında Necati kalecinin üzerinde aşırtarak kendisinin ikinci, takımının ise 3. Golünü attı. Maçın son dakikasında Ahmet Kurt'un alda at dercesine pasını Semih gole çevirince temsilcimiz Karaköprü Belediyespor sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Maç sonunda Kırmızı Siyahlı taraftarlar ile futbolcular galibiyeti Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ile birlikte sahada kutladı.

Karaköprü Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 17'ye çıkarırken lider Kilisspor ile arasında ki puan farkını 6'ya düşürdü. Kırmızı Siyahlı ekip gelecek hafta Kahramanmaraş temsilcisi Elbistanspor'a konuk olacak.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: "İLÇE BÜTÜNLEŞMİŞ DURUMDA"

Maç sonunda açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, takımın son haftalarda iyi bir çıkış yakaladığını ifade ederek; "Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bugünde Şehit Kamil Belediyespor'u 4-0 yendik. Ben çocukların gözlerinden öpüyorum. İlçe bütünleşmiş durumda… Hepimiz bir olmuşuz. Şimdi ilk yarının bitmesi için 3 maç kaldı. Bu maçları da alıp devre arasına lider olarak girmek istiyoruz. İkinci dönemde de Allahın izni ile şampiyonluğa doğru yol alacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Tahir Kalkan ise Şampiyonluk hedefine adım adım ilerlediklerini belirterek; "Son 4 haftadır iyi bir çıkış yaptık. İnşallah önümüzde ki 3 maçı da alarak yolumuza emin adımlarla ilerleyip hedefimiz olan şampiyonluğu yakalayacağız. Ben tüm çocukların gözlerinden öpüyorum. Aldığımız bu galibiyeti de ben tüm Karaköprü'lülere ve Şanlıurfa'lılara armağan ediyorum" diye konuştu.

Takım kaptanı İbrahim Ülüm de şunları söyledi: "Son 4 haftadır puan kaybetmiyoruz. İçeride dışarıda puanlarla dönüyoruz. Oynadığımız Şehit Kamil Belediyespor maçı bizim için çok önemliydi. Çünkü rakiplerimiz puan kaybetmişlerdi. O bilinçle sahaya çıktık. 3 puan aldığımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü Belediyespor Kendi Evinde Gelip Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement