Karaköprü Belediyespor Lige Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Karaköprü Belediyespor Lige Hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor Lige Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig'de Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesini temsil eden Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

16.08.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekip, hedeflediği şampiyonluğu yeni oyuncu transferleri ve çalışmaları planlıyor. Yeni sezonda BAL liginde Şanlıurfa ve Karaköprü'yü en iyi şekilde temsil etmeyi hedef alan Karaköprü Belediyespor'da teknik direktör Ahmet Görgün ve yardımcısı Müslüm Abacıoğlu Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde takıma antrenman yaptırdı.

Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Tahir Kalkan, "Karaköprü Belediyespor olarak 2014-2015 futbol sezonu ile ilgili transfer çalışmalarımızı bitirdik. 1. etap antrenman çalışmalarımızı kendi tesisimizde yapıyoruz. 17 Ağustos Pazar günü takımımız yöneticilerimiz ile birlikte Bolu'da 2. etap kamp ve antrenman çalışmalarını yapacaklar. Bu yılki hedefimiz İnşallah şampiyonluğu alarak 3.Lige yükselmektir. Ayrıca buradan özellikle İlçemizde ve Şanlıurfa'da oturan tüm vatandaşlarımızı sporu seven tüm vatandaşlarımızı maçlarımızda bizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü Karaköprü Belediyespor olarak İlçemizi ve Şanlıurfa'yı en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek için yola çıktık inşallah bu hedefimizi de başarırız" dedi.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü Belediyespor Lige Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement