Karaköprü'de Trafiği Rahatlatma Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Karaköprü'de Trafiği Rahatlatma Çalışmaları

Karaköprü\'de Trafiği Rahatlatma Çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerden Karaköprü'de trafik yoğunluğunu gidermek için ek yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

05.10.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini rahatlatması beklenen Atatürk Bulvarı'nda çalışmalarını hızlandırdı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü'de yapımına devam edilen ikinci 35 metrelik yol olarak da bilinen Atatürk Bulvarı'nda çalışmaları denetledi.

Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini rahatlatması beklenen Atatürk Bulvarı'nda incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi, bulvardaki çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek asfalt serme işleminin ekim ayı sonuna kadar yapılacağını söyledi.

Başkan Çiftçi hafta sonu temaslarına ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Devteşti Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde incelemekle başladı. Çiftçi, daha sonra Karaköprü'de TOKİ tarafından yaptırılan Basın Sitesi ve yeni yerleşim allananlarında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

Burada işçilerle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, ardından Karaköprü'de yapımı sürdürülen ikinci 35 Metrelik yol olarak da bilinen Atatürk Bulvarı'na geçti.

Buradaki temaslarında yolun en kısa sürede tamamlanacağını belirten Çiftçi, Karaköprü'nün Atatük Bulvarı ve Büyükşehir tarafından yapılan diğer çalışmalarla nefes alacağını belirtti.

ÇİFTÇİ: ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Konuşmasında Çiftçi, "Yeni Şanlıurfa olarak nitelendirdiğimiz Karaköprü İlçesinde Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız devam etmekte. Karaköprü İlçemiz Şanlıurfa'nın yapı yükünü alan ve Şanlıurfa'nın geleceği olarak tanımlayabileceğimiz bir ilçe. Dolaysıyla bu ilçemizde alt ve üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştirilmekte. İçinde bulunduğumuz Akbayır Mahallesi'nde adeta dağları yarıp üç mahalleyi birbirine bağlayarak yeni açılan halkın ikinci 35 metre olarak bildiği Atatürk Bulvarı'ndaki çalışmalarımızda sona doğru yaklaştık. Bulvarımızda alt yapı çalışmalarını Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğümüz hızlı bir şekilde yürütmekte. Çalışmalar kapsamında yağmur suyu drenaj şebekelerini döşeyip içme suyu şebekeleri de döşenmekte ve tamamlanmasına az bir süre kaldı" dedi.

'İKİNCİ 35 METRELİK YOL EKİM AYINDA TAMAMLANACAK'

Bölgeye hayat verecek yolun ekim ayında tamamlanacağını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Bugün ekibimiz ile birlikte buradaki çalışmaların denetimlerini gerçekleştirdik. Bulvarda yol yapımı ile ilgili olarak Fen İşleri Daire Başkanlığımız çok güzel bir çalışma yürütmekte. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Atatürk Bulvarı'mızı ekim ayı sonu gibi asfaltını sermiş olacağız. Çünkü bu bulvar üzerinde Akbayır, Narlı Kuyu ve Doğu Kent mahallelerimizde yaşayan halkımıza toz ve çamur anlamında sıkıntı verdiğinin farkındayız. Fakat ekiplerimiz sahada ve çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmekte. Bu güzel çalışmalar yeni Şanlıurfa'mıza modern Şanlıurfa'mıza hayat verecek çalışmalar. Çalışmalarda ki gayretlerden dolayı ekip arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü'de Trafiği Rahatlatma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement