Karaköprü, Malatya'ya Acımadı - Son Dakika
Güncel

Karaköprü, Malatya'ya Acımadı

Karaköprü, Malatya\'ya Acımadı

BAL Ligi'nde Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a konuk olan KaraköprüBelediyespor, rakibini 4-0 yenerek ikinci maçında da galibiyet almasını bildi.

06.10.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF Bal Ligi'nin ilk haftasında Suruç Gençlik spor'u yenen KaraköprüBelediyespor, ligin ikinci maçında deplasmanda konuk olduğu Malatya YeşşilyurtBelediyespor'a gol yağdırdı. Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller Barış (3) ve İbrahim Ülüm'den geldi.

Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksi'nde oynanan maça KaraköprüBelediyespor hızlı başladı. Dakika 13'te sağ çaprazdan topa çok sert vuran Barış, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bulduğu gol sonrası ataklarını sıklaştıran Kırmızı Siyahlı ekip dakika 40'ta Mesut'un ortasına iyi yükselen Barış kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca konuk KaraköprüBelediyespor soyunma odasına iki farklı üstünlükle girdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan kırmızı siyahlı ekip, dakika 49'da Barış'la farkı 3'e çıkaran golü attı. Maçın skorunu ise Dakika 80'de takımın kaptanı İbrahim Ülüm belirledi.

KaraköprüBelediyespor Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşında aldığı 3 puanla ligin 2'nci haftasını da kayıpsız atlatarak puanını 6'ya çıkardı. Kırmızı siyahlı ekip önümüzde ki hafta lider Şehit Kamil Belediyespor'u kendi sahasında konuk edecek.

AY: FUTBOLCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Maçın ardından bir değerlendirme yapan KaraköprüBelediyespor As Başkanı Remzi Ay, "2015-2016 sezonunda ilk deplasmanımızı Malatya Yeşilyurtspor'la oynadık. Takımımız bugün çok güzel bir futbol oynadı. Müsabakayı 4-0 kazandı. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ayaklarına sağlık. Bizlerde yönetim olarak başkanımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik. Bundan sonraki maçlarında Malatya Yeşilyurt spor kulübümüze başarılar dileriz" dedi.

Teknik Direktör Ahmet Görgün ise çok zorlu geçecek olan maçı kolaya çevirdiklerini belirterek "Hafta içerisinde bu maçın çok zorlu geçeceğini düşünüyorduk. Çünkü geçen hafta grubun iddialı takımı olan Adıyamanspor'udeplasmanda yenmişlerdi. Teknik ekip olarak futbolcularımı vermiş olduğumu taktikleri kusursuz bir şekilde yerine getirdiği için zorlu geçecek olan maçı kolaya çevirdik. Aldıkları bu galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyetimizi eski Belediye Başkanımız şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi ve yeni Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye armağan ediyorum. Yolumuzu emin adımlarla devam ediyoruz. Önümüzde ki 24 engelden 2'sini kayıpsız atlattık. Önümüzde ki hafta Şehit Kamil Belediyespor maçına hazırlanacağız. Rakibimiz de 2'de 2 yaptı. Ama bu bizim için fark etmez. Biz önümüze çıkan tüm engelleri aşıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Takıma adına 3 gol atarak maçın yıldızı olan Barış Kılıç ise şunları söyledi: "Bizim için önemli olan galibiyet almaktı. Buraya geldiğimiz de de tek düşüncemiz galibiyeti almaktı. Mutluyuz. Buradan galibiyet aldık. Artık önümüzde ki maçlara bakacağız. Benim gol atmam önemli değildi. Takımın kazanması önemliydi."
(Kaynak: Gazteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü, Malatya'ya Acımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement