Karaköprüspor, Suruç'u Üç Golle Geçti - Son Dakika
Güncel

Karaköprüspor, Suruç'u Üç Golle Geçti

Karaköprüspor, Suruç\'u Üç Golle Geçti

Bölgesel Amatör Lig'de Karaköprü Belediyespor, rakibi Suruç Gençlikspor karşısında kaydettiği 3 golle 3 puanın sahibi oldu.

16.09.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü Belediyespor sezonun ilk karşılaşması öncesi kendi tesisleri olan Karaköprü Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde kurban keserek maça başladı.

Bölgesel Amatör Ligin ilk sezonu ve açılışı nedeni ile ASKF yöneticileri ve her iki takımın kulüp Başkanları, maçı yönetecek hakemlere ve takım kaptanlarına çiçek takdim etti. Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin de maçı izleyerek destek verdiği maça Belediyespor taraftarlarının yoğun ilgisi oldu.

Hakemin başlama düdüğü ile start alan karşılaşma orta saha mücadelesinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda ise Karaköprü Belediyespor rüzgarı esti. Maça ağırlığını koyan Karaköprü Belediyespor, Suruç Gençlikspor'u son dakikalara kadar zorladı. Birçok gol pozisyonunu yakalayan Belediyespor, oyuncusu Fikret Ersönmez ile 65. dakikada ilk golünü ağlara gönderdi. Bu dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenen Belediyespor, 69 ve 83. dakikalarda Semih Ekmen'in kaydettiği gollerle karşılaşmayı 3-0 kazanarak lige 3 puanla başladı. Suruç Gençlikspor da ilerleyen dakikalarda ise kaptan Kenan Kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprüspor, Suruç'u Üç Golle Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement