Karaköse: "Biz İlklerin Partisiyiz" - Son Dakika
Yerel

Karaköse: "Biz İlklerin Partisiyiz"

Karaköse: "Biz İlklerin Partisiyiz"

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Emine Karaköse’de diğer aday adayları gibi, partilerinin temayül yoklamasına katılan Sivil Toplum Kuruluşu üyelerini tek tek karşılayıp, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

24.03.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Emine Karaköse'de diğer aday adayları gibi, partilerinin temayül yoklamasına katılan Sivil Toplum Kuruluşu üyelerini tek tek karşılayıp, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti teşkilatının böyle bir uygulama yapmasının çok isabetli bir karar olduğunun altını çizen Karaköse, "AK Parti hükümetleri 2002 yılından bu yana bir çok ilki başarmıştır. Sivil Toplum Kuruluşlarının aday belirlemede fikirlerinin alınması Türkiye'de bir ilk ve son derece isabetli bir adım. Böyle bir uygulama daha önce hiçbir parti tarafından yapılmamıştır. AK Parti olarak ilk defa böyle bir uygulamaya imza atıyoruz. Bu uygulama yapılırken ayrım yapmadan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının dahil edilmesi, tam manasıyla bir demokrasi dersi ve şölenidir. Bugün biz sadece aday belirlemiyoruz. Yeni Türkiye'yi yönetecek kadroları belirliyoruz. Bunun için herkesin katılımcı olarak buraya gelmesi çok önemli. Sivil Toplum Kuruluşları toplumun aynasıdır. Yani onların fikirleri bir anlamda milletin fikridir. Genel Merkezimizde bu kararları alan yöneticilerimizi kutluyorum. Yapılan tüm araştırmaların ardından en isabetli kararlar verilecek ve doğru adaylar belirlenerek seçime gidilecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz. Adana'mızda ve Türkiye genelinde parti oylarımızı artırarak, en az 400 milletvekili hedefimizi yakalayacağız inşallah" diye konuştu.

RECEP KURUM: "BU ÇAĞRIYA DUYARSIZ KALAMAZDIK"

AK Parti'nin STK'lara yönelik temayül yoklamasına katılanlardan biri de, Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Recep Kurum'du. Sendika yönetiminin tam kadroyla katıldığını belirten Kurum, "AK Parti yönetiminin yaptığı bu çağrıya duyarsız kalamazdık. Bu nedenle yönetim olarak tam kadro oylamaya katıldık. Öncelikle bu fikri ortaya atıp uygulayan idarecilere teşekkür ediyorum. Demokrasinin gereği budur. Bizleri idare edecek kadroların seçiminde Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizlerinde söyleyecekleri vardır. Umarım milletimiz adına en doğru kararlar alınır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaköse: 'Biz İlklerin Partisiyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement