Karaköy'de Bir Kişi Vapurdan Denize Atladı - Son Dakika
Güncel

Karaköy'de Bir Kişi Vapurdan Denize Atladı

Karaköy\'de Bir Kişi Vapurdan Denize Atladı

Karaköy'deki Kadıköy-Haydarpaşa İskelesi'nden kalkan vapurda bir erkek yolcu, bir anda denize atladı. Yolcu, yardım için atılan halatları tutmayarak denizde kayboldu.

13.12.2014 18:15  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköy-Kadıköy- Haydarpaşa şehir hatlarında çalışan vapur, kalkış yaptıktan bir süre sonra 30 yaşlarında bir erkek yolcu, bir anda vapurun üst katından denize atladı. Bir süre su üstünde kalan kişiye, vatandaşlar halat atıp sopa uzattı. Fakat bu kişi, kısa sürede gözden kayboldu.

3 SAAT ARAMA YAPILMASINA RAĞMEN BULUNAMADI

Olay yerine gelen deniz polisi, Kıyı Emniyet ve Sahil Güvenlik ekiplerinin yanı sıra balık adamlar da aramalara başladı. 3 saat süren aramalara rağmen birşey bulunamadı. Havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi.

'İNTİHAR ETTİ' İDDİASI

30 yaşlarındaki kişinin vapurdan denize bilinçli atladığını iddia eden Enis Cenk isimli bir görgü tanığı, "Vapurdan atladı. Çevredekiler birşeyler uzatmaya çalıştı fakat tutmadı. Tutmak istemedi. 5 dakika önce su üstünde görülüyordu. Gittikçe gözden kayboldu "dedi.

İZDİHAM YAŞANDI

Öte yandan Galata Köprüsü üzerindeki balıkçıların ve kalabalık vatandaşın yapılan çalışmaları izlemesi izdihama neden oldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karaköy'de Bir Kişi Vapurdan Denize Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • klavye hava kuvvetleri: Karaköy bu normal yani türklerin ana yurdu gidin bakın ne halde oralar 3 8 Yanıtla

Advertisement