Karakurt Mahallesine Çevreci Proje - Son Dakika
Yerel

Karakurt Mahallesine Çevreci Proje

Karakurt Mahallesine Çevreci Proje

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay ve Kuzey Ege Havzası’nın temizliği için büyük önem verdiği atık su arıtma tesislerinden Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi arıtma tesisi, MASKİ’ye devredildikten sonra aktif hale getirildi.

01.10.2016 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Bakırçay ve Kuzey Ege Havzası'nın temizliği için büyük önem verdiği atık su arıtma tesislerinden Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi arıtma tesisi, MASKİ'ye devredildikten sonra aktif hale getirildi. Kırkağaç temasları kapsamında Karakurt Mahallesini de ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, arıtma tesisi güzergahı üzerinde bulunan derenin temizliğinin de yapılacağını müjdeledi.

Haftanın son gününü Kırkağaç ilçesinde geçiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçeye bağlı Karakurt Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün'e ziyarette MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, şube müdürleri ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman eşlik etti. Mahalle Muhtarı İdris Kat ve mahalle sakinleri tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı, esnafa hayırlı işler diledi.

Karakurt Mahallesinden başkana sevgi seli

Başkan Ergün'e Karakurt Mahallesi ziyaretinde Kırkağaç Kavunu hediye edildi. Mahalleli çocuklar tarafından sevgi gösterileri ve 'hoş geldin' pankartlarıyla karşılanan Başkan Ergün, çocuklara top ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Daha sonra mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karakurt Atık Su Arıtma Tesisi'nin MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından aktif hale getirildiğini hatırlatan Başkan Ergün, tesisin aylık işletme giderinin 19 bin 11 lira olduğunu söyledi. Bakırçay ve Kuzey Ege Havzası'nın temizliği ve vatandaşların sağlığı için bu tesislerin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, asfalt ve parke taşı döşeme çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karakurt Mahallesine Çevreci Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement