Karaman 1 Yaşındaki Görkem, Adını Aldığı Ağabeyi Gibi Ev Kazasında Öldü - Son Dakika
Güncel

Karaman 1 Yaşındaki Görkem, Adını Aldığı Ağabeyi Gibi Ev Kazasında Öldü

Karaman 1 Yaşındaki Görkem, Adını Aldığı Ağabeyi Gibi Ev Kazasında Öldü

1 yaşındaki Görkem, adını aldığı ağabeyi gibi ev kazasında öldü (Yeniden) Karaman'da annesinin temizlik için koyduğu su dolu kovanın içine düşen ve duran kalbi yeniden çalıştırıldıktan sonra hastanede tedaviye alınan Görkem Özdağ, bir günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

07.08.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 yaşındaki Görkem, adını aldığı ağabeyi gibi ev kazasında öldü (Yeniden)

Karaman'da annesinin temizlik için koyduğu su dolu kovanın içine düşen ve duran kalbi yeniden çalıştırıldıktan sonra hastanede tedaviye alınan Görkem Özdağ, bir günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Görkem'in 4 yıl önce başı kanepeye sıkışarak ölen 2 yaşındaki ağabeyinin adını taşıdığı öğrenildi.

Olay, dün Mümine Hatun Mahallesi 1481 Sokak'ta Özdağ ailesinin evinde meydana geldi. Fatma Özdağ, temizlik için banyodan aldığı su dolu kovayı salona bırakıp, başka bir odaya geçti. Bu sırada salonda oynayan oğlu Görkem Özdağ da, kovanın kenarında oynamaya başladı. Minik Görkem, dengesini kaybedip kovanın içine düştü.

Salona döndüğünde oğlunu kovanın içinde hareketsiz bulan anne Fatma Özdağ, komşularının yardımıyla minik Görkem'i Karaman Devlet Hastanesi'ne götürdü. Solunum yolları tıkandığı ve kalbi durduğu tespit edilen çocuk, yaklaşık 20 dakika süren müdahale sonucu yeniden yaşama döndürüldü. Görkem, ilk tedavisinin ardından Konya'ya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alına Görkem, yapılan müdahelere rağmen yaşamını yitirdi. Minik Görkem'in cenazesi ailesine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman 1 Yaşındaki Görkem, Adını Aldığı Ağabeyi Gibi Ev Kazasında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ismet: Allah rahmet elesin 0 0 Yanıtla

Advertisement