Karaman 10 Yaşındaki Çocuk, Düğün Konvoyundan Para Almak İçin Canından Oluyordu - Son Dakika
Güncel

Karaman 10 Yaşındaki Çocuk, Düğün Konvoyundan Para Almak İçin Canından Oluyordu

Karaman 10 Yaşındaki Çocuk, Düğün Konvoyundan Para Almak İçin Canından Oluyordu

10 yaşındaki çocuk, düğün konvoyundan para almak için canından oluyordu Karaman'da 10 yaşındaki Muhammet Emin Sarıtaş, yoldan geçen düğün konvoyundan para almak için gelin arabasına koştuğu sırada dengesini kaybedip yere düştü.

06.10.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 yaşındaki çocuk, düğün konvoyundan para almak için canından oluyordu

Karaman'da 10 yaşındaki Muhammet Emin Sarıtaş, yoldan geçen düğün konvoyundan para almak için gelin arabasına koştuğu sırada dengesini kaybedip yere düştü. Bu sırada gelin arabasının önündeki bir otomobilin üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralanan Muhammet Emin, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Kazımkarabekir Mahallesi Stadyum Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Emin Sarıtaş, evlerinin önünde yoldan geçen düğün konvoyundan para almak için gelin arabasına koştuğu sırada dengesini kaybedip yere düştü. Bu sırada gelin arabasının önünde konvoyda bulunan 37 yaşındaki Mehmet Ceylan, yönetimindeki 42 ARB 61 plakalı otomobille, Muhammet Emin düştüğünü fark etmeyip, üzerinden geçti. Ağır yaralanan Muhammet Emin, çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden Muhammet Emin, yapılan müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edildi. Sürücü Mehmet Ceylan da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman 10 Yaşındaki Çocuk, Düğün Konvoyundan Para Almak İçin Canından Oluyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement