Karaman'a Necmettin Erbakan Parkı Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Karaman'a Necmettin Erbakan Parkı Yapılıyor

Karaman\'a Necmettin Erbakan Parkı Yapılıyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, otogar yanına yapacakları yeni parkın ismini Necmettin Erbakan koyacaklarını söyledi.

16.09.2014 17:02  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, otogar yanına yapacakları yeni parkın ismini Necmettin Erbakan koyacaklarını söyledi.

Yapacakları bu parkın Karaman'ın en büyük parklarından birisi olacağını belirten Başkan Çalışkan, "Türk siyaset tarihinin en önemli ve en kıymetli şahsiyetlerinden biri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın milyonlarca insanın kalbinde yaşadığını hepimiz biliyoruz. Yerel yöneticiler olarak bu şahsiyetin isminin de şehirlerde yaşaması gerektiğine inanıyoruz. Bildiğiniz gibi otogarın önünde büyük bir boş alanımız var. O alanla otogarın önündeki yeşil alanın arasındaki yolu iptal ederek iki parçayı birleştireceğiz ve oraya büyük bir park yapacağız. Net olarak metre karesini şu an itibari ile söyleyemem ama tahminim Karaman'ın bugüne kadar yapılmış en büyük parkı olacak. ve parkın içerisinde çay bahçesi gibi işletmelerde yer alacak. Bu parkın ismini de Prof. Dr. Necmettin Erbakan koyarak bu güzel insanın ismini de Karaman'da bu şekilde yaşatmış olacağız" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'a Necmettin Erbakan Parkı Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement