Karaman Belediye Başkanı Çalışkan Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan Projelerini Açıkladı

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan Projelerini Açıkladı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye olarak yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

25.08.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye olarak yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Çalışkan, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında, Karaman'ın çehresinin değişeceği projelere imza atacaklarını söyledi.

Şehrin her noktasında değişik projelerin uygulanacağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Karaman'a yeni 15 bin kişilik stadyum yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığından onay çıktı. Yer tespiti için çalışmalar devam ediyor. TOKİ ile Elmaşehir Mahallemiz arasında bulunan mevkide fuar ve kongre merkezi yapacağız. Karaman Kalesi için aydınlatma projemiz var. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. Sanayi Sitesi'nin yanındaki kısma itfaiye binası yaptık, bu da önümüzdeki aylarda hizmete açılacak. Bisikletli ve Piri Reis Kavşakları'na üst geçitler yapacağız. Hakkı Teke Kent Ormanı'na Türk Dünyası Kültür Başkenti Kültür Parkı yapacağız. Aynı zamanda otogar önünde bulunan alana da güzel bir park yapmayı planlıyoruz."

Belediye olarak Karaman'a yapılan her türlü yatırımı önemsediklerini ve bunun altyapısı için uğraş verdiklerini vurgulayan Çalışkan, "Göreve gelirken 2015 sonuna kadar kamu yatırımlarına önem vereceğimizi belirtmiştik.  İlde önemli miktarda kamu yatırımı var. Belediye olarak bu yatırımları ben yaptım diyemem. Ama belediye olarak bu yatırımların daha hızlı olması için altyapıyı hazırlıyoruz. Örneğin çevre yolu projesi. İstimlak, imar planı gibi sorunları çözmesek işler bu kadar hızla ilerlemez. İster belediye, ister kamu, ister özel şirketler yapsın, önemli olan Karaman'a yatırım yapılması" diye konuştu. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaman Belediye Başkanı Çalışkan Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement