Karaman'da 2 Bin Kişi Aynı Anda Kitap Okudu - Son Dakika
Güncel

Karaman'da 2 Bin Kişi Aynı Anda Kitap Okudu

Karaman\'da 2 Bin Kişi Aynı Anda Kitap Okudu

Karaman'da aralarında öğrenciler ve kamu görevlilerinin bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi, kent meydanında aynı anda yarım saat boyunca kitap okudu.

30.04.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da aralarında öğrenciler ve kamu görevlilerinin bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi, kent meydanında aynı anda yarım saat boyunca kitap okudu.

Karaman Belediyesi, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Danış Kitabevi tarafından 'Karaman Okuyor' adlı kitap okuma kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Aktekke Kent Meydanı'nda 12.00 ile 12.30 arasında kitap okuma etkinliği düzenlendi. Programa Karaman Belediye Başkanı AK Partili Ertuğrul Çalışkan, Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, siyasi partilerin il başkanları ve milletvekili adayları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, kamu çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Bu etkinlik kapsamında birde herkesin evlerindeki fazla kitapları getirip bağışlaması istendi. Meydana gelen yüzlerce insan da evlerindeki fazla kitapları getirip, stanta bırakdı. Toplanan kitaplar, katılımcılar tarafından stantlardan alınıp, etkinlik kapsamında okunup geri bırakıldı. Toplanan 13 bin kitabında kampanya kapsamındaki '30 köye 30 kütüphane' projesinde kullanılacağı belirtildi. Bazı fabrikalar ise bu anlamlı etkinliğe çikolata, kek ve bisküvi dağıtarak destek verdi. - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman'da 2 Bin Kişi Aynı Anda Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement