Karaman'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Bayramlaşma Töreni

Karaman\'da Bayramlaşma Töreni

Bayram nedeniyle AK Parti ve Karaman Belediyesince bayramlaşma proğramı düzenlendi.

29.07.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da ramazan bayramı dolayısıyla AK Parti ve Karaman Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

İlk olarak AK Parti İl binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli,  AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, parti yöneticileri ve üyeler ile vatandaşlar katıldı.

İl Başkanı Dereli burada yaptığı konuşmada,  ramazan ayından sonra bayrama kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Ramazan ayı boyunca iftarı ve bayramı buruk karşıladıklarını ifade eden Dereli, " Doğu Türkistan, Suriye, Gazze, Telafer, Myanmar boğazımıza düğümlendi. Gücümüz yettiğince kardeşlerimize yardım ettik. Yanlarında olmaya, acılarını paylaşmaya çalıştık. Türkiye ve AK Parti her zaman olduğu gibi zulmün karşısında olmuştur. Dünya Gazze'deki katliama göz yumarken, Türkiye zulme karşı durmuştur" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tek başına zulme karşı durduğunu, bölgenin refahı için çalıştığını sözlerine ekleyen Dereli, şunları kaydetti:

"Başbakanımız her zaman olduğu gibi haktan, adaletten ve barıştan yana olmuştur. Milletimiz içeride ve bölgemizde huzur, barış, adalet, özgürlük ve refah istemektedir. Ülkemiz 10 ağustostan sonra yeni bir vizyonla, 2023 hedefine hızla yol alacaktır. Değerli kardeşlerim isteğim, ülkemizi feraha çıkaran icraatlarımızı hemşehrilerimize anlatın. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakanımıza destek isteyin. Bayram süresince dünyadaki zulmün durması için dua edin. Yakınlarımızı ziyaret edin. Kırgınlıkları ve küslükleri bitirelim."

Buradaki programdan sonra Karaman Kalesi sosyal tesislerinde Karaman Belediyesi bayramlaşma programı yapıldı. Burada Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Çalışkan ve Milletvekili Akgün masaları tek tek gezerek vatandaşlarla bayramlaştılar. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaman'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement