Karaman'da Bisiklet Branşında 7 Kulüp Faaliyet Gösterecek - Son Dakika
Spor

Karaman'da Bisiklet Branşında 7 Kulüp Faaliyet Gösterecek

Karaman\'da Bisiklet Branşında 7 Kulüp Faaliyet Gösterecek

Karaman bisiklet branşında 2016 sezonuna 7 kulüp ile faaliyet gösterecek.

20.01.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman bisiklet branşında 2016 sezonuna 7 kulüp ile faaliyet gösterecek.

Karaman'da bisiklet branşında faaliyet gösterecek kulüplerin Karaman Gençlik ve Spor Kulübü, Karaman Performans Spor Kulübü, Karaman İdmanyurdu Spor Kulübü, Karaman Yıldız Gençlik Spor Kulübü, Karaman Sağlık Spor Kulübü, Karaman Ekstrem Spor Kulübü ve Karaman İdeal Spor Kulübü olduğu belirtildi.

2016 sezonunda Karamanlı sporcuların birçok kategoride Türkiye Şampiyonluğunu kazanmak istediği gibi, Balkan Şampiyonluğunu da Karaman'a getirmek istediklerini belirten Bisiklet Antrenörü Barış Ünlü, "2015 sezonunda 42 sporcu ile yarışmalara katılan ilimiz 13 değişik sporcusu ile 38 kez kürsüye çıkmıştır. Temmuz ayı ile beraber gerekli sponsor desteği olmadığı için yarışmalara katılamayan sporcularımız, Temmuz ayı ile beraber sezonu 38 derece ile tamamlamışlardır. 2015 sezonunda 7 tane uluslararası derece kazanmayı başaran sporcularımız 2016 sezonunda 60 civarında ulusal derece hedeflemekte ve 10 civarında da uluslararası derece hedeflemektedirler. Bu başarıyı sağlayabilmek için sporcularımız çalışmalarına aralıksız devam etmektedirler" diye konuştu.

Bisiklet branşında yakalanan bu başarının tesadüf olmadığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, "Karaman bisiklet sporunda aktif sporcu sayısı ile Türkiye'de Konya ilinden sonra 2. il olma durumunda iken, aktif kulüp sayısı ile de Türkiye'de Antalya ilinden sonra 2. il olma başarısı gösteriyor. Bisiklet branşındaki sistematik yükseliş her sezon düzenli bir şekilde artmaya devam ediyor. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karaman'da Bisiklet Branşında 7 Kulüp Faaliyet Gösterecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement