Karaman'da Devlet Hastanesi'ne Destek Verenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Devlet Hastanesi'ne Destek Verenler Ödüllendirildi

Karaman\'da Devlet Hastanesi\'ne Destek Verenler Ödüllendirildi

Karaman’da TOKİ tarafından yapılan ve geçtiğimiz ay hizmete giren Karaman Devlet Hastanesi'nin tamamlanması aşamasında tıbbi cihaz ve oda tefrişinde bulunan hayırseverlere plaket verildi.

22.02.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da TOKİ tarafından yapılan ve geçtiğimiz ay hizmete giren Karaman Devlet Hastanesi'nin tamamlanması aşamasında tıbbi cihaz ve oda tefrişinde bulunan hayırseverlere plaket verildi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen plaket törenine Karaman Valisi Murat Koca, Adli Yargı Komisyonu Başkanı Suat Sonay, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Nuriye Ulu ile hayırseverler ve daire müdürleri katıldı. Törende konuşan Genel Sekreter Ulu, "TOKİ tarafından yaptırılan 450 yatak kapasiteli hastanemiz hizmete girmiştir. Hizmete girme aşamasında bizlerden desteğini esirgemeyen çok değerli Karamanlı hayırseverlere teşekkür ederim. 2007 yılında arsası belirlenen ve 2013 Aralık ayında Sağlık Bakanlığı'mıza teslimi yapılan hastanemizin, sizlerin desteğiyle bölgede önde gelen bir sağlık kuruluşu olması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 100 bin metrekare arsa alanı, 55 bin metrekare kapalı alanıyla hizmete açılan binamızda 82 uzman, 21 pratisyen hekim, 670 sağlık personeli, 382 hizmet alımı personeliyle toplamda bin 155 personelimiz hizmet vermektedir" dedi.

Karaman Valisi Koca da yaptığı konuşmada, "Gelişen ve nüfusu artan ilimizde tam donanımlı bir hastaneye olan ihtiyacı karşılamak üzere yaklaşık dört yıllık bir inşaat sürecinden sonra hastanemiz tamamlanarak hizmete açıldı. Hastanemiz şu anda en son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar açısından tam donanımlı olarak hizmet vermeye başladı. İnşaat maliyeti yaklaşık 55 milyon lira olup tıbbi cihazlarla birlikte bu rakam 62 milyon liraya ulaşmış durumdadır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından Karaman Devlet Hastanesi'ne oda tefrişinde ve donanımında katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür plaketi verildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Devlet Hastanesi'ne Destek Verenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement