Karaman'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Karaman'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Karaman\'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Karaman'da İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapıldı.

20.10.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapıldı.

Vali Tapsız, toplantıda, Karaman'ın en huzurlu illerden birisi olduğunu ve bunun Türkiye için örnek teşkil eden mutluluk verici bir gelişme olduğunu söyledi.

FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin olarak devletin belirlediği kriterlere göre işlemlerin sürdüğünü ifade eden Tapsız, Valilik bünyesinde oluşturulan komisyona gelen dilekçe ve şikayetlerin Başbakanlığa gönderildiğini ve Başbakanlığın gönderdiği raporlara göre işlemlerin yürütüldüğü aktardı.

Tapsız, il idare şube başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantının devamında, kurum müdürlerinden resmi yazışmalar, tasarruf tedbirleri, çalışma saatleri, proje üretimi ve sürekli gündemi takip etmeleri konusunda da uyarılarda bulundu. Her kurumun kendisini sürekli olarak yenilemesi ve geliştirmesi gerektiğini ifade eden Vali Tapsız, "Bizler kamu görevlileri olarak işimizi en doğru ve en iyi şekilde yapmak zorundayız. Herkes ve her kesimin yaptığı işin bilincinde olarak sorumlu olduğu görevini layıkıyla yerine getirmesi gerekir. Bu ülke bizlerden hizmet bekliyor. Kamu görevlileri olarak özverili olmamız, fedakar olmamız gerekiyor. İşimizi severek yapmamız gerekiyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karaman'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement