Karaman'da Kapalı Pazar Yeri Çalışması - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Kapalı Pazar Yeri Çalışması

Karaman\'da Kapalı Pazar Yeri Çalışması

Karaman Belediyesi tarafından Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerinin yararlanabileceği Kapalı Semt Pazarının yapımına başlandı.

15.10.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediyesi tarafından Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerinin yararlanabileceği Kapalı Semt Pazarının yapımına başlandı.

Sümer Mahallesi Akşemsettin Camisi yanındaki boş alana yapımına başlanan Kapalı Pazar çalışmaları hakkında bilgiler veren Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "2015 yılı sonu itibariyle yeni yasaya göre pazar yerlerinin kapalı alana geçmesi gerekiyor. Biz de şehrin belli bölgelerinde kaliteli pazar yerleri oluşturmak üzere çalışmalarımıza başladık. Karaman'ın ikinci Kapalı Pazarının, Sümer Mahallesi'nde yapımına başladık. Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen şehrimize, modern bir kapalı pazarı daha kazandırıyoruz" dedi.

Kapalı Pazarın 62 bin metrekare alan içerisinde hizmet vereceğini ifade eden Çalışkan, "Pazar alanında, idari bina, çocuk oyun alanı, kamelyalar, oturma bankları, otopark alanı ve yaklaşık 172 tezgah bulunacak. Pazar alanının yüksekliği 6,30 metre, etrafı 2 metre yükseklikte duvar ile örülecek. 2 adet kamyon girişi, 2 adette yaya girişi bulunan pazarın üzeri çelik yapı olup polikarbon malzeme ile örtülecektir. Önümüzdeki yıl bahar aylarında hizmet vermeye başlayacak olan Kapalı Pazar Karaman'ımıza hayırlı olsun" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Kapalı Pazar Yeri Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement