Karaman'dan Suriye'ye Yardım Tırı - Son Dakika
Güncel

Karaman'dan Suriye'ye Yardım Tırı

Karaman\'dan Suriye\'ye Yardım Tırı

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karaman Temsilciliği ile Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan yardım tırı, Hatay'a gönderildi.

05.05.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karaman Temsilciliği ile Anadolu İmam Hatip Lisesi'nce düzenlenen kampanya kapsamında toplanan yardımları taşıyan tır, dualarla Hatay'a gönderildi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yalvaç, okul önünde düzenlenen törende, Suriye'de yaşanan zulme sessiz kalmadıklarını söyledi.

Öğrencilerin katkılarıyla bir tır dolusu yardım topladıklarını ifade eden Yalvaç, şunları kaydetti:

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışıyla yola çıkarak, mazlum Suriyeli kardeşlerimize destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenledik. İnsanımız için, iyilik yapmak bir zahmet değil, rahmettir. Bizim insanımız için ümit ve merhamet en büyük erdemdir. Öğrencilerimizin bu samimiyet ve gayretleri, bizi yarınlar noktasında ümitlendirmiştir. Kampanyamızdaki hedefimize çok kısa sürede ulaştık. Dünyaya bir kez daha diyoruz ki; mümin müminin kardeşidir. Kardeşlerimizin sevinci en çok bizi sevindir. Kampanyaya destek olan başta öğrenciler olmak üzere, herkese çok teşekkür ederim."

Derneğin Karaman Temsilcisi Mustafa Güzel de böyle anlamlı bir kampanyaya destek oldukları için mutlu olduklarını belirtti.

Güzel, bu tür kampanyalara her zaman destek olduklarını, bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini aktardı.

Konuşmaların ardından, yardım malzemelerini taşıyan tır, dualar eşliğinde Hatay'a doğru yola çıktı. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karaman'dan Suriye'ye Yardım Tırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement