Karaman - Fetöpdy'de Gözaltına Alınan Kadın Zabıt Katibi ve Psikolog, Adliyeye Getirildiğinde Ağladı - Son Dakika
Güncel

Karaman - Fetöpdy'de Gözaltına Alınan Kadın Zabıt Katibi ve Psikolog, Adliyeye Getirildiğinde Ağladı

Karaman - Fetöpdy\'de Gözaltına Alınan Kadın Zabıt Katibi ve Psikolog, Adliyeye Getirildiğinde Ağladı

Fetöpdy'de gözaltına alınan kadın zabıt katibi ve psikolog, adliyeye getirildiğinde ağladıFETÖPDY'de gözaltına alınan kadın zabıt katibi ve psikolog, adliyeye getirildiğinde ağladı KARAMAN'da Fetullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) operasyonunda gözaltına alında cezaevi ve adliye personeli 4'ü kadın 22 kişi, yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

16.08.2016 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetöpdy'de gözaltına alınan kadın zabıt katibi ve psikolog, adliyeye getirildiğinde ağladı

FETÖPDY'de gözaltına alınan kadın zabıt katibi ve psikolog, adliyeye getirildiğinde ağladı KARAMAN'da Fetullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) operasyonunda gözaltına alında cezaevi ve adliye personeli 4'ü kadın 22 kişi, yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Asliye Ceza Mahkemesi Zabıt Katibi A.B. ile Denetimli Serbestlik bölümünde psikolog S.S., adliyeye getirildiği sırada ağladı.

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖPDY soruşturması kapsamında 5 gün önce Karaman Adliyesi ve M Tipi Cezaevi'nde çalışan personele yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda Cezaevi'nin 2'inci müdürünün de aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Asliye Ceza Mahkemesi Zabıt Katibi A.B. ile Denetimli Serbestlik bölümünde psikolog S.S., adliyeye getirildiği sırada ağladı. A.B.'nin adımlarını atarken de adliyeye girmemek için direnmesi dikkat çekti. Şüpheliler adliyeye sevk edildiği sırada aileleri de adliye binası önünde bekledi. Sinir krizi geçiren şüphelilerin yakınları, çağrılan ambulansta tedavi edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman - Fetöpdy'de Gözaltına Alınan Kadın Zabıt Katibi ve Psikolog, Adliyeye Getirildiğinde Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement