Karaman - Helikopter Kazasının Ayırdığı Uzman Çavuş ve Eşi, 8 Ay Önce Evlenmişlerdi - Son Dakika
Güncel

Karaman - Helikopter Kazasının Ayırdığı Uzman Çavuş ve Eşi, 8 Ay Önce Evlenmişlerdi

Karaman - Helikopter Kazasının Ayırdığı Uzman Çavuş ve Eşi, 8 Ay Önce Evlenmişlerdi

Helikopter kazasının ayırdığı uzman çavuş ve eşi, 8 ay önce evlenmişlerdiGiresun'da bayramlaşmaya giden jandarma komutanları ile eş ve çocuklarının bulunduğu askeri helikopterin dün dönüşte Tohumluk Yaylası'na düşmesi sonucu yaralanan Karamanlı Uzman Çavuş 31 yaşındaki Adem Kara'nın eşi Semanur Kara şehit oldu.

06.07.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Helikopter kazasının ayırdığı uzman çavuş ve eşi, 8 ay önce evlenmişlerdi

Giresun'da bayramlaşmaya giden jandarma komutanları ile eş ve çocuklarının bulunduğu askeri helikopterin dün dönüşte Tohumluk Yaylası'na düşmesi sonucu yaralanan Karamanlı Uzman Çavuş 31 yaşındaki Adem Kara'nın eşi Semanur Kara şehit oldu. Uzman Çavuş Adem Kara'nın 8 ay önce Semanur Kara ile evlendiği öğrenildi.

Karaman'ın Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan ailesi, kaza sonrası büyük sok yaşadı. İşçi emeklisi olan baba Zekeriya Kara'ya oğlunun yer aldığı askeri helikopterin düştüğü bildirilirken, haberi alınca fenalaşan ev kadını anne Nazende Kara rahatsızlanarak Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yakınları ise aileye destek olmak için eve toplandı. Uzman Çavuş Adem Kara'nın, Erzincanlı olduğu öğrenilen Semanur Kara ile 8 ay önce evlendiği öğrenildi. Kaza haberinin ardından aile üyeleri Giresun'a gitti.

FOTOĞRAFLI

GÖRÜNTÜ TAKİP EDİLİYOR

Haber: Muammer ŞEN/ KARAMAN, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman - Helikopter Kazasının Ayırdığı Uzman Çavuş ve Eşi, 8 Ay Önce Evlenmişlerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement