Karaman: "İki Taraf Adına da İyi Bir Maç Oldu" - Son Dakika
Spor

Karaman: "İki Taraf Adına da İyi Bir Maç Oldu"

Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Bir gol atmamız rakibimizi tedirgin edebilirdi.

04.05.2016 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Bir gol atmamız rakibimizi tedirgin edebilirdi. 3. bölgedeki eksikliğimizi net ortaya koyduk bu maçta. İki taraf adına da iyi bir maç oldu" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Çaykur Rizespor, deplasmanda sarı-kırmızılılarla golsüz berabere kalarak kupaya veda etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karadeniz temsilcisinin teknik patronu Hikmet Karaman, "Önce kaleci Gökhan'dan başlamak istiyorum. Oynamamasına rağmen müthiş bir performans sergiledi. Maça gelince de hem ilk devre hem de ikinci devre golü bulabilsek çok farklı olabilirdi. Bir gol atmamız rakibimizi tedirgin edebilirdi. 3. bölgedeki eksikliğimizi net ortaya koyduk bu maçta. İyi bir maç oldu iki taraf adına da. Galatasaray'a başarılar diliyorum. Fenerbahçe - Konya maçında da takımlara başarılar diliyorum. Biz artık ligimize döndük" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karaman: 'İki Taraf Adına da İyi Bir Maç Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement