Karaman: Karabük'le Final Maçı Oynayacağız - Son Dakika
Güncel

Karaman: Karabük'le Final Maçı Oynayacağız

Karaman: Karabük\'le Final Maçı Oynayacağız

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor müsabakasının "final maçı" olacağını söyledi.

29.04.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor müsabakasının "final maçı" olacağını söyledi.

Ligde 5 haftada yakaladıkları serilerden sonra son 3 haftayı puansız kapattıklarını hatırlatan Hikmet Karaman, şöyle konuştu:

"Son 3 hafta için mazeret üretmek istemiyorum. Söylenecek çok şey olabilir. Ama nihayetinde 8 hafta öncesine gidildiğinde ligdeki konumumuz neydi, ona bakmak lazım. Bugün alt sırada en yakın rakibimiz olan Kardemir Karabükspor'dan 7 puan öndeyiz. Takım olarak çıkış yakaladığımız seriden sonra kaybedilen 3 maçlık periyoda net eleştiri yapmak zorundayız. Bunu futbolcularla sert bir biçimde yapıyoruz. Futbolda birleşik enerjiden faydalanmak gerekiyor. Müzik notalarına bakıldığında 7 notadan yapımcılar inanılmaz şarkılar üretiyor. Futbol ekibi de böyle. Takım olarak bunu yapmak zorundayız. 3 haftalık mağlubiyetleri unutmalıyız. Kardemir Karabükspor maçı ile bu çıkışı tekrar göstermek zorundayız."

"AVANTAJIMIZI KAYBETMEK İSTEMİYORUZ"

Ligde alt sıradaki en yakın takipçilerine karşı 7 puanlık avantaja sahip olduklarına işaret eden Hikmet Karaman, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu avantajı asla dezavantaja dönüştürmeyeceğiz. Mağlubiyetler olabilir. Ama bu avantajı koruyacağız. Kalan son 6 hafta içerisinde öyle bir görüntü çizmemiz lazım ki, örneğin bir sel baskınında çakıl taşları nasıl sürüklenip gidiyorsa bizde kendimize öyle bir yol bulup silip süpürmeliyiz. Karabükspor ile final maçı oynayacağız. Karşılaşmayı takım uyumu ve disiplini ile oyun içerisinde iyi iletişim kuran kazanacak. Beşiktaş maçında iyi bir performans gösteren Karabükspor vardı. Rakibimizden daha fazla kazanma gücünü ortaya koymamız lazım. Rakibe saygılıyız. Ligde kalmak istiyoruz. Bunun için rakipten daha fazla koşup mücadele etmemiz lazım. Rize'ye mutlu dönmek istiyoruz." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman: Karabük'le Final Maçı Oynayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement