Karaman'da Kocası Kapıyı Açmayınca Herkesi Seferber Etti - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Kocası Kapıyı Açmayınca Herkesi Seferber Etti

Karaman\'da Kocası Kapıyı Açmayınca Herkesi Seferber Etti

Karaman'da akrabalarından dönen kadın, zile basmasına rağmen kapıyı açmayan eşinin sobadan zehirlendiğini düşünerek polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

05.03.2016 11:57  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocası kapıyı açmayınca herkesi seferber etti

KARAMAN'da akrabalarını ziyaretten dönen 35 yaşındaki Gül Eser, zile basmasına rağmen kapıyı açmayan eşi 38 yaşındaki eşi Hüseyin Eser'in sobadan çıkan dumandan zehirlendiğini düşünerek polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye merdiveni yardımı ile girilen evde Hüseyin Eser'in uyuduğu ortaya çıktı.

Olay saat 23.45 sıralarında Mahmudiye Mahallesi 363 numaralı sokakta meydana geldi. İkindin saatlerinde akrabalarını ziyarete giden Gül Eser, gece 23.45 sıralarında evine geri döndü. Evde kalan eşi 38 yaşındaki Hüseyin Eser'in kapıyı açması için zili çaldı. Kapıyı açmaması üzerine cep telefonunu arayarak ulaşmaya çalıştı. Ancak cep telefonuna da cevap vermemesi üzerine paniğe kapılan Gül Eser, apartmanın dördüncü katında bulunan evlerinin penceresinin açık olduğunu gördü. Eşinin sobadan duman tüttüğü için pencereyi açtığını ve zehirlenmiş olabileceğini düşünen Eser, polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeden yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye aracının merdivenine çıkan bir polis ve İtfaiye eri evin penceresinden içeriye girdi. Yapılan araştırma sonrası zehirlendiği düşünülen Hüseyin Eser'in evde uyuduğu ortaya çıktı. Polis ve itfaiye erini karşısında gören Eser büyük şaşkınlık yaşarken, kapıyı açarak eşini eve aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman'da Kocası Kapıyı Açmayınca Herkesi Seferber Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement