Karaman - Kop Gençlik Festivali Başladı - Son Dakika
Güncel

Karaman - Kop Gençlik Festivali Başladı

Karaman - Kop Gençlik Festivali Başladı

Kop Gençlik Festivali başladı KARAMAN'da Türk Dil Bayramı kapsamındaki Uluslararası Konya Ovası Projesi (KOP) Gençlik Festivali, başladı.

08.05.2015 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kop Gençlik Festivali başladı

KARAMAN'da Türk Dil Bayramı kapsamındaki Uluslararası Konya Ovası Projesi (KOP) Gençlik Festivali, başladı. Festivale 70 ülkeden 1500 öğrenci katıldı. Karaman'da her yıl düzenlenen Türk Dil Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın desteğiyle gençlik festivali düzenlendi. Festivale Türkiye'nin 81 kentinden ve 70 ülkeden bin 1500 öğrenci katıldı. Festivalin başlangıcı ise Kazım Karabekir Spor Salonu'ndan Aktekke Kent Meydanı'na kadar gerçekleyen yürüyüşle başladı. Yürüyüşe Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da katıldı. Yürüyüş sonunda konuşma yapan Vali Murat Koca, Bu festivale ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Farklı ülkelerden, farklı diller ve dinlerden gençlerimiz yola çıkarak hoşgörünün ortak noktasında bu festivale katıldılar. Bu festival sayesinde ülkemiz gençleri ve dünya gençleri bir birleri ile buluşup kaynaşacaktırdedi. Festival yarın Piri Reis Kültür Merkezi önünde yapılacak olan Triana Park ve Uğur Işılak konserleriyle devam edecek.

Görüntü Dökmü

----------------------

-Yürüyüşten detay

-Öğrencilerden detay

-Vali Koca konuşması

-Genel ve detay

Haber- Kamera Muammer ŞEN KARAMAN, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman - Kop Gençlik Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement