Karaman - Sulama Kanalında Boğulmuş Çocuk Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Karaman - Sulama Kanalında Boğulmuş Çocuk Cesedi Bulundu

Karaman - Sulama Kanalında Boğulmuş Çocuk Cesedi Bulundu

Sulama kanalında boğulmuş çocuk cesedi bulundu Karaman'da oyun oynayan çocuklar tarafından DSİ'ye ait sulama kanalında, 12 yaşlarında kimliği belirlenemeyen boğulmuş çocuk cesedi bulundu.

07.08.2015 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulama kanalında boğulmuş çocuk cesedi bulundu

Karaman'da oyun oynayan çocuklar tarafından DSİ'ye ait sulama kanalında, 12 yaşlarında kimliği belirlenemeyen boğulmuş çocuk cesedi bulundu.

Olay, bugün saat 17.10 sıralarında merkez Çakırbağ Köyü Esentepe Mahallesi Deliçay Mevkii'nde meydana geldi. Çakırbağ Köyü'nde tarlalarda çalışan aileler, çocuklarını da getirdi. Çocuklar da DSİ'ye ait suluma kanalının kenarında oynadığı sırada suda hareketsiz halde akıntıya kapışmış bir çocuğun olduğunu fark etti. Ardından ailelerine durumu anlattı. Aileler de, jandarma ve sağlık görevlilerine haber verdi. Ancak sudaki hareketsiz haldeki çocuk akıntıya kapılıp kayboldu. Olay yerine gelen jandarma, 8 kilometrelik alanda yaklaşık 1 saat süren arama sonucu, çocuğu kanalın kapaklarına takılı halde buldu. Tam müdahale edecek iken çocuk, yeniden akıntıya kapıldı. Çevredeki vatandaşlar suya girip, akıntıya kapılan çocuğu kurtarıp, kenara çıkarttı. Sağlık görevlileri yaptıkları incelemede çocuğun boğularak yaşamını yitirdiğini saptadı. Bu sırada çevrede toplanan ve kucağında 2 yaşlarındaki çocuğuyla çalışmaları izleyen bir kadının, ağlaması ve kucağındaki çocuğunun da gözyaşlarını silmesi dikkat çekti.

Çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma da çocuğun kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Kimliğin belirlenmesi içinde köylerdeki camiler ve belediyelerden de çocukla ilgili anonslar yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman - Sulama Kanalında Boğulmuş Çocuk Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement