Karaman, Üniversitelilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Karaman, Üniversitelilerle Kahvaltıda Buluştu

Karaman, Üniversitelilerle Kahvaltıda Buluştu

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Bartın Üniversitesi (BÜ) öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

05.05.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Bartın Üniversitesi (BÜ) öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman kahvaltıda yaptığı konuşmada, "Öğrencilerle sürekli istişare içindeyiz. Amacımız Kozcağız'ı tanıtmak teşvik etmek elimizdeki imkanları onlara anlatmaktır" dedi.

Daha önce Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan'ı ve öğrencileri konuk eden Belediye Başkanı Mustafa Karaman, sürekli öğrencilerle program düzenleyip, onlarla istişare içinde olmayı Kozcağız'da barınmaları konusunda bilgi vermeye devam ediyor. Kızcağız'da ikamet eden öğrencilerin taşınması için otobüs alındığını ifade eden Başkan Karaman öğrencilere Kozcağız'da her türlü sosyal imkanların sunulduğunu yeni yapılan terminal ve sosyal tesis başta olmak üzere, FİFA onaylı futbol sahası gibi öğrencilerin her türlü imkandan yararlanabileceklerini vurguladı. Ev kiralamak isteyenlere cüzi fiyata barınma imkanı sağlayacaklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Karaman öğrencilerin Kozcağız'da barınmaları ile tüm isteklerine belediye olarak çözüm bulunacağını hatırlattı.

ÜÇ ÖĞRENCİ KOZCAĞIZ'A YERLEŞECEK

Bartın Üniversitesi öğrencileri ise, Kozcağız'ı çok beğendiklerini, Başkan Karaman'ın bu konudaki duyarlılığından ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Kahvaltıya gelen öğrencilerin bir kısmının ev arayışına girdiği öğrenilirken, üç öğrencinin Kozcağız'da barınmak için karar verdiği öğrenildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman, Üniversitelilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement