Karamanda Trafik Kazalarında Yüzde 7.6'lık Düşüş - Son Dakika
Yerel

Karamanda Trafik Kazalarında Yüzde 7.6'lık Düşüş

Karamanda Trafik Kazalarında Yüzde 7.6\'lık Düşüş

Karaman’da İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün şehir içinde yaptığı trafik uygulamaları meyvelerini vermeye başladı.

26.03.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün şehir içinde yaptığı trafik uygulamaları meyvelerini vermeye başladı.

Maddi hasarlı kazaların değerlendirilmeye alınmadığı bilançoda Karaman, Türkiye genelinde ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarında düşüş görülen 18 il arasında 10'nuncu sırada yer aldı. İstatistiki bilgilere göre, polis sorumluluk alanı içerisinde 2013 yılında 582 trafik kazası meydana gelirken, 2014 yılında bu rakam yüzde 7.6'lık düşüşle 538 oldu. 2014 yılının ilk 3 ayında 97 ölümlü ve yaralamalı kazanın meydana geldiği Karaman'da 2015 yılının ilk 3 ayında yüzde 30'luk bir düşüş yaşanarak 67'de kaldı.

Bu verilerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Murat Bademoğlu, "Yaşanan ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının azaltılması yönünde uygulama ve denetimlerin hız kesmeden bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Trafik kazalarının en az yaşandığı il olma yolunda çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Bademoğlu, "Belki bazı vatandaşlarımız yapılan bu sık uygulamalardan şikayetçi olabilir. Ancak uygulamaların ne kadar faydalı olduğu bu sonuçlarla ortaya çıkıyor. Şahin Timinin göreve başlamasıyla kazaların iyice azalmasını bekliyoruz. Hedefimiz Türkiye'de ilk 3 il arasına girmek olacaktır" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamanda Trafik Kazalarında Yüzde 7.6'lık Düşüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement