Tartışma Uzayınca Silahını Çekti: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Tartışma Uzayınca Silahını Çekti: 1 Ölü, 3 Yaralı

Burdur'un Karamanlı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

20.01.2017 01:58  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da Halit Ö. ile Abdurrahman Ş. arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Halit Ö., yanındaki tabancayla ateş açınca Abdurrahman Ş., oğlu İbrahim Ş., Ramazan A. ve kavgayı ayırmaya çalışan Halil Ö. yaralandı. Saldırıda yaralanan İbrahim Ş., hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TARTIŞMA UZAYINCA SİLAHINI ÇEKTİ

Burdur'un Karamanlı ilçesine bağlı Pazar mahallesi, Yeşilova caddesinde Halit Ö. ile mermercilikle uğraşan Abdurrahman Ş. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın uzamasıyla Halit Ö., yanında bulundurduğu tabanca ile Abdurrahman Ş.'ye ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda Abdurrahman Ş., oğlu İbrahim Ş., Ramazan A. ve kavgayı ayırmaya çalışan Halil Ö. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik çemberi oluştururken, 112 ekipleri ise yaralılar Tefenni Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Silahlı saldırıda bulunan Halit Ö. ise olay yerinde elinde tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede 27 yaşındaki İbrahim Ş., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisinin devam ettiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Tartışma Uzayınca Silahını Çekti: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tartışma Uzayınca Silahını Çekti: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement