Karamanlı İzciler Ermenek'e Gitti - Son Dakika
Yerel

Karamanlı İzciler Ermenek'e Gitti

Karamanlı İzciler Ermenek\'e Gitti

Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri, 2015 yılı faaliyet programlarında yer alan kamp programlarını tamamlamak üzere Karaman’ın Ermenek ilçesine gitti.

06.02.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri, 2015 yılı faaliyet programlarında yer alan kamp programlarını tamamlamak üzere Karaman'ın Ermenek ilçesine gitti.

05-08 Şubat 2015 tarihleri arasında 150 kilometre uzaklıkta bulunan Ermenek'te yapılacak olan kampa Gençlik Spor Kulübünden 60 izci ve 4 lider katıldı. Kamp programı hakkında bilgi veren Şube Müdürü Aslan Yıldız,"İzciler kamp yapacakları alanı belirledikten sonra kamp çadırlarını kurup faaliyetlerine başlayacaklar. İzcilerin faaliyetleri arasında ok istasyonu, düdük ve kol komutları istasyonu, ilk yardım istasyonu, ateş çeşitleri ve çadır kurma istasyonu çalışmaları yer alacak. İzcilere bu istasyon çalışmalarında gerekli bilgiler ve teknikler uzman liderler tarafından verilecek" dedi.

Ermenek'te meydana gelen maden kazası sonucu şehit olan madencilerin ailelerini de ziyaret edecek olan izciler, ziyaretlerinin ardından Ermenek ilçesinin tarihi ve kültürel alanlarından Tol Medresesi, Maraspoli Mağarası ve Ulu Cami' yi gezerek tarihi yerler hakkından genel bilgi alacak. Cumartesi akşamı kamp ateşi programı düzenleyecek olan izciler, hazırlamış oldukları sunumları ve gösterileri programa katılan misafirlere ve izci arkadaşlarına sunacak. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamanlı İzciler Ermenek'e Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement