Karamanlı Kadınlar Açılan Kurslara Büyük İlgi Gösteriyor - Son Dakika
Yerel

Karamanlı Kadınlar Açılan Kurslara Büyük İlgi Gösteriyor

Karamanlı Kadınlar Açılan Kurslara Büyük İlgi Gösteriyor

Karaman Belediyesi tarafından Mümine Hatun ve Kültür Merkezi ve Beyazkent Spor ve Kültür Merkezi’nde kadınlara yönelik düzenlenen kurslar yoğun ilgi görüyor.

02.11.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediyesi tarafından Mümine Hatun ve Kültür Merkezi ve Beyazkent Spor ve Kültür Merkezi'nde kadınlara yönelik düzenlenen kurslar yoğun ilgi görüyor.

Karaman Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde ve Beyazkent Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde kadınlara yönelik, Resim, Kur'an-ı Kerim, Bilgisayar, Kat-ı Sanatı, Makine ve El Tekstili, Kırkyama, El Nakışı, İğne Oyası, Takı Tasarım, Bağlama, Keman, Kitre Bebek, Taş Bebek gibi birçok alanda kurslar açılıyor. Hanımlarımıza yönelik hizmet veren kültür merkezlerinin sayısını artıracağız diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Hanımlarımız çalışma hayatında çok önemli görevler üstleniyorlar. Hanımlarımızın sosyal hayatına da katkı yapmak amacıyla bu tür hizmetlerimize ağırlık veriyoruz. Mümine Hatun Kültür Merkezi, Beyazkent Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nden sonra kültür merkezlerine üçüncüsünü ekliyoruz. Osmangazi Mahallesi'nde inşaasına başladığımız kültür merkezi ile o bölgede yaşayan hanımlarında bu faaliyetlerden faydalanmalarını sağlayacağız" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamanlı Kadınlar Açılan Kurslara Büyük İlgi Gösteriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement