Karamanlı Kaymakamı Altun Karne Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Karamanlı Kaymakamı Altun Karne Dağıttı

Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Nimet Güvener İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenlerine katılarak, öğrencilere karnelerini verdi.

22.01.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Nimet Güvener İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenlerine katılarak, öğrencilere karnelerini verdi.

Nimet Güvener İlkokulunda 1. sınıf öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Altun, okuma ve yazmayı yeni öğrenen öğrencilerden bazılarını tahtaya çıkararak, sınıf öğretmeninin söylediklerini yazdırdı. Altun, cümleleri yazan öğrencileri tebrik etti.

Altun, daha sonra öğrenci ve velilere hitap ederek, okul kadrolarının tamamlanmasıyla güzel bir ilk yarı dönemi geçirdiklerini kaydetti.

Yarıyıl tatilinin öğrenciler kadar Milli Eğitim Müdürlüğü için de bir fırsat olduğunu dile getiren Altun, "Biz de bir dönemin değerlendirmesini yaparak, ona göre ikinci dönem için hazırlıklar yapacağız. İnşallah, eğitim noktasında yapacağımız projelerle ikinci dönemi, ilk döneme göre daha ileride tamamlayacağız. Zaten bu yılki Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında verim aldığımızı, puanlarımızın arttığını görüyoruz" dedi.

Kaymakam Altun, Milli Eğitim Bakanlığı'nın tatil döneminde öğrencilere ödev verilmemesi gerektiğini hatırlatarak, öğretmenlerin bu konudaki yönlendirmelerine dikkat edilerek, sadece okumaya yeni başlayan öğrencilere verilen kitapların okunması gerektiğini, velilerin de öğrencilerle kitap okumasının oldukça önemli olduğunu ve bu kitapların öğrenciler için pratik olacağını anlattı.

Sonrasında, karne dağıtımına başlayan Altun, tek tek öğrencileri çağırarak karnelerini inceledi, kaymakamlık olarak hazırladıkları kitapları hediye etti.

Ardından Cumhuriyet Ortaokuluna geçen Kaymakam Altun'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Oğuz da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamanlı Kaymakamı Altun Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement