Karamanlı Kaymakamı Aşcı, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Karamanlı Kaymakamı Aşcı, Görevine Başladı

Karamanlı Kaymakamlığına atanan Sinan Aşcı, görevine başladı.

21.04.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Kaymakamlığına atanan Sinan Aşcı, görevine başladı.

Kemer Kaymakamı Sinan Aşcı ile Karamanlı Kaymakam Vekili Oğuzhan Sargın, Burdur Valisi Hasan Kürklü'nün görevlendirmesiyle yer değiştirmişti. Kaymakam Aşçı, Karamanlı'daki görevine başladı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde doğan Aşcı, ilköğretim ve lise eğitimini Göksun'da tamamladı. Aşcı, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Bir süre Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında, vergi denetmen yardımcısı olarak görev yapan Aşcı, 2010 yılında İçişleri Bakanlığının açtığı Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Batman Valiliğinde kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Aşcı, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde kaymakam vekilliği yaptıktan sonra, ABD'deki Towson Üniversitesinde bir yıl İngilizce eğitimi aldı. Aynı zamanda Amerikan Kamu Yönetimi üzerine çeşitli kurumlarda incelemelerde bulunan Aşcı, yine bu dönemde Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde, büyükelçilik stajını tamamladı.

Yurtdışı dönüşü Kayseri'ye bağlı Tomarza ilçesinde kaymakam vekili olarak görev yapan Aşcı, 2 Eylül 2014'de Burdur'un Kemer ilçesine atandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karamanlı Kaymakamı Aşcı, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement