Karamanlı Müftülüğünden Kutlu Doğum'a Özel Yarışma - Son Dakika
Güncel

Karamanlı Müftülüğünden Kutlu Doğum'a Özel Yarışma

Karamanlı Müftülüğünden Kutlu Doğum\'a Özel Yarışma

Kutlu Doğum haftası münasebetiyle, Karamanlı kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de iş birliğiyle Karamanlıda eğitim gören öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenliyor.

08.03.2014 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Karamanlı müftülüğü 14-20 Nisan tarihleri arası kutlanan Kutlu Doğum haftası münasebetiyle, Karamanlı kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de iş birliğiyle Karamanlıda eğitim gören öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenliyor.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz HZ. Muhammed (S.A.V)' in hayatının öğrencilere öğretilmesini ve okumanın sevdirilmesini amaçlayan yarışma için lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin tamamına efendimizin hayatının anlatıldığı kitaplar dağıtıldı. Öğrenciler 45 gün sonra okudukları bu kitaptan lise, ortaokul ve ilkokul kategorisinde yarışacaklar. İlçe Kaymakamı Uğur AKMEŞE'nin de destek verdiği yarışmada birinci olan lise öğrencisine dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrenciye Samsung Galaxy S3 mini telefon üçüncüye de Samsung Galaxy Ace telefon ödül olarak verilecektir.

Yarışmada ilk üçe giren ortaokul öğrencilerinden her birine de tablet bilgisayar ödül olarak verilecek.

Yarışmada ilk üçe giren ilkokul öğrencilerinin her birerine ise bisiklet hediye edilecektir.
Ayrıca yapılan açıklamada yarışmaya bütün vatandaşların da katılabileceği ve dereceye girenlerin çeyrek altınla ödüllendirileceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karamanlı Müftülüğünden Kutlu Doğum'a Özel Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement