Karamürsel'e Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'e Çıkarma Yaptı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf ''Kocaeli'nde girmedik sokak, sıkmadık el bırakmayacağım'' dedi.

20.03.2015 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, ziyaretlerine Karamürsel'de devam ediyor. Karamürsel'e adeta çıkarma yapan Yusuf, ziyaretlerini Esnaf Sanatkârlar Odası , Seyyar Pazarcılar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Ziraat Odası'na gerçekleştiren Yusuf, konuğu olduğu kurum ve kuruluşlarda Karamürsel ilçesi hakkında bir çok konuda istişarelerde bulundu. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimleri çok önemsediklerini dile getiren Yusuf,'' bu süreçte sıkılmadık el, gitmedik kapı, girilmedik gönül, bırakmayacağız ''dedi.

Yusuf'tan Karaosmanoğlu'na teşekkür
Ziyaret programına Karamürsel Ko-Mek ve Karamürsel Belediyesi Kurs Merkezleri'ni de katan Hüseyin Yusuf, bu merkezlerde kurs yönetimi ve kursiyerlerle bir araya geldi. İlgiyle karşılanan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, '' Halk üniversiteleri olarak bilinen Ko-mek ve Belediye Kurs Merkezleri'miz bugüne kadar meslek eğitiminden, dil ve sanat eğitimine kadar verdiği hizmetlerle binlerce insan yetiştirmiş, önemli başarılara imza atmış ve hemşerilerimize önemli bir istihdam alanı yaratmıştır. Bu bağlamda hangi yaşta olursa olsun yediden yetmişe girişimcilik ruhunu kaybetmeyen, her daim yeniliklere açık hemşerilerimize ve onlara bu imkanı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanım İbrahim Karaosmanoğlu'na ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum." dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kursiyerler Yusuf'a seçim sürecinde başarılar diledi.

Baş tacı yaparız

Ziyaretlerini Karamürsel Doğu ve Güneydoğu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma Derneği, Karamürsel Yozgatlılar Derneği, Atılımcı İş Adamları Derneği ve 2 Nolu Küçük Minibüsçüler Kooperatifi'nin konuğu olarak sürdüren Hüseyin Yusuf, gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri hakkında dernek başkanları ve yönetimleriyle fikir alış verişinde bulundu ve Aday Adaylığı sürecinde destek istedi. Yusuf ''biliyoruz ki stk'lar kentin katma değerini artıran birçok faaliyette bulunmaktadırlar ve biz bu kente zerre katkısı olanı baş tacı yaparız'' dedi.

Kararlarımı bu kentin insanlarıyla alacağım

Yusuf Ziyaretleri kapsamında Bem-bir-sen Kocaeli Şubesi'nin de misafiri oldu. Başkan Sadican Aygen ve yönetimiyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, '' Bugün sizlerle dertleşmeye, halinizi, hatırınızı sormaya sizlerin fikrini almaya geldim. Aday adaylığımızla alakalı sonuç ne olursa olsun bu diyalogları sürdürme ve hatta artırma arzusundayım. Bu güne kadar kendimle alakalı aldığım tüm kararlarda yaşadığım şehrin insanlarıyla istişare ettim bundan sonra da böyle yapacağım'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karamürsel'e Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement