Karamürsel Yardım Severler Derneğinden Eğitim Yardımı - Son Dakika
Güncel

Karamürsel Yardım Severler Derneğinden Eğitim Yardımı

Türkiye Yardım Severler Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Aynur Doğansoy, "Güzel bir birliktelik örneği göstererek dernek üyeleriyle gece gündüz demeden eğitime daha fazla katkı yapmak için çabalıyoruz.

27.05.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yardım Severler Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Aynur Doğansoy, "Güzel bir birliktelik örneği göstererek dernek üyeleriyle gece gündüz demeden eğitime daha fazla katkı yapmak için çabalıyoruz." dedi.

Doğansoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardım yaparken önceliklerini yaşlılar ve yetim çocuklardan yana kullandıklarını söyledi.

Derneğin yaptığı gezilerden elde edilen gelirler ve bağışçıların yardımları sayesinde oluşturulan bütçelerle yardım yapabildiklerini belirten Doğansoy, "Derneğimiz, 1979 yılında kuruldu ve o günden bugüne Karamürsellilere hizmet veriyor. İlk önce 3 öğrenciyle başlayan bursumuz şimdi 35 öğrenciye kadar çıktı. Çok güzel bir birliktelik örneği göstererek dernek üyeleriyle gece gündüz demeden eğitime daha fazla katkı yapmak için çabalıyoruz. Eğitimin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Hiçbir şey onun etki alanının dışında kalamaz. Kötü ahlakları iyiye çevirebilir, kötü ilkeleri yıkar ve yerine iyilerini koyar, insanları melekler seviyesine çıkarabilir. Bunun için arkadaşlarımızla hiç durmadan çalışıyoruz." diye konuştu.

Şimdiye kadar yüzlerce öğrenciye burs verildiğini anlatan Doğansoy, bunun yanında ihtiyacı olan kişilere sağlık yardımı, eşya ve gıda yardımları da yaptıklarını anlattı.

Derneğe gelen herkese yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Doğansoy, "2014-2016 yılındaki bilançomuza göre 30 bin 500 lira yardım yaptık. Faaliyetlerimize katılan tüm Karamürsel halkına dostlarımıza, arkadaşlarımıza yardımlarından dolayı kendi adıma ve yönetimde bulunan arkadaşlarımın adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel Yardım Severler Derneğinden Eğitim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement