Karamürselli Muhtarlardan Kan Bağışına Destek - Son Dakika
Yerel

Karamürselli Muhtarlardan Kan Bağışına Destek

Karamürselli Muhtarlardan Kan Bağışına Destek

Karamürselli muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına bağışta bulunarak destek verdileri."Muhtarlar Kan Veriyor" Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında Karamürselli muhtarlar ve halk kan bağışında bulundu.

03.06.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürselli muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına bağışta bulunarak destek verdileri.

"Muhtarlar Kan Veriyor" Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında Karamürselli muhtarlar ve halk kan bağışında bulundu. Karamürsel Öğretmen evinde sabah muhtarlara verilen kahvaltının ardından düzenlenen bağışa katılım yoğun oldu. Sabah saat 11.00'de başlayan kampanya, akşam 18.00'a kadar sürdü.

Kampanyaya, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır katıldı.

Karamürsel Kaymakamı Narinoğlu yaptığı açıklamada, vatandaşları kan bağışı vermeye davet etti. Kanın kaynağının insan olduğunu belirten Narinoğlu, verdikleri kan, kök hücre ve organ bağışları ile hayat kurtaran tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamürselli Muhtarlardan Kan Bağışına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement