"Karanlığa Bir Işık Sen de Yak" Projesi Her Geçen Gün Büyüyor - Son Dakika
Yerel

"Karanlığa Bir Işık Sen de Yak" Projesi Her Geçen Gün Büyüyor

"Karanlığa Bir Işık Sen de Yak" Projesi Her Geçen Gün Büyüyor

Batmanda, "Karanlığa Bir Işık Sen de Yak" projesi kapsamında okullara kitap bağışı kampanyası sürüyor.

02.05.2016 07:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Karanlığa Bir Işık Sen de Yak" projesi ile eğitime destek

Batmanın ilk Kütüphaneli ve ilk kalite ödüllü oteli Real Konak Otel yöneticileri eğitime katkı amacıyla okullara kitap bağışı yapıldı.

Genel Koordinatör Hüseyin Aslan "Karanlığa Bir Işık Sen de Yak" projesi kapsamında Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere bin kitap bağışında bulundu.

Kitap dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Aslan , sosyal sorumluluk bilinciyle öğrenciler için kitapları bağışladıklarını belirterek, herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Aslan projeyle ilgili olarak "Kranlığa Bir ışık da sen Yak" projesi kapsamında Batman ,Şırnak ,Silopi, Cizre ,Hakkari, Mardin ,Nusaybin,Beytüşabap, Diyarbakır il ve ilçe okullarına 19 bin kitap dağıttık. Öğrencilerimizin ellerine aldıkları kitaplar sayesinde duyduğu mutluluk, gözlerindeki sevinç, her şeyden daha önemliydi daha önce 'en iyi otelcilik markası' ödülü ile taçlandırdığımız hizmet anlayışımız ile Batman'a ve Batmanlılara hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Sadece konforlu otelcilik hizmeti ile değil, kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile de şehrimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Real Konak Hotel olarak bunu Gönüllü yapıyoruz. Bugün burada sayıları yüzlerce olan öğrencilerimizin kitap eksikliklerini giderebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Karanlığa Bir Işık Sen de Yak' Projesi Her Geçen Gün Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement