Karaoğlu, Selendi'den Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Karaoğlu, Selendi'den Destek İstedi

Karaoğlu, Selendi\'den Destek İstedi

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ergün Karaoğlu, genel seçim çalışmaları kapsamında Selendi ilçesini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü.

20.10.2015 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ergün Karaoğlu, genel seçim çalışmaları kapsamında Selendi ilçesini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü.

İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ile çok sayıda kadın ve erkekten oluşan partililer tarafından ilçe binasında karşılanan Karaoğlu, burada bir süre istişare yaptıktan sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluştu. Karaoğlu, "1 Kasım seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. Geleceğimiz için Türkiye'nin AK Parti'ye ve kadrolarına ihtiyacı var" diyerek, "AK Parti tek başına iş başına" dedi.

Karaoğlu akşam programında ise Çamlıca ve Selmanhacılar mahallelerinde seçmenlerle buluşarak, "1 Kasım gecesi AK Parti tek başına iktidar olamazsa İsrail, Almanya, İngiltere, Amerika, PKK, FETÖ bayram eder, inşallah milletimiz bu bayramı onlara zehir eder. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerde yüzde 41 oy oranı ile AK Parti 1. parti olmasına rağmen hükümet kurulamadı. AK Parti gerek uzun vadede gerekse kısa vadede koalisyon hükümetinin kurulması yönünde çalışmalar yaparken, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu olan diğer siyasi partiler yanaşmadı. Seçim Hükümeti kurularak 1 Kasım 2015 tarihinde genel seçimlerin yapılması kararı alındı. Bu seçimler Kurtuluş Savaşı'nda cepheye silah taşıyanlar ile terör örgütüne, paralel yapıya bayrak sallayanlar arasında geçecek. 7 Haziran seçimlerinden sonra sizler terör örgütüne, paralel yapıya bayrak sallayanları gördünüz, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti tek başına iktidar olarak sandıktan çıkarak Türkiye'nin istikrarını sürdürecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaoğlu, Selendi'den Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement