Karaören Pompaj Sulama Birliği'nden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Karaören Pompaj Sulama Birliği'nden Teşekkür Ziyareti

Karaören Pompaj Sulama Birliği Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi , Aşağıkaraören, Başkaraören, Ortakaraören Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı makamında ziyaret etti.

16.10.2014 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pompaj Sulama Birliği Başkanı Hasan Gökçe, Başkan Mehmet Tutal'a birliğe verdiği araç ve iş makineleri desteğinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın birliğe gösterdiği alakadan dolayı teşekkür eden Başkan Gökçe, "Bize tahsis etmiş olduğunuz araçlardan çiftçi çok memnun oldu, takdir topladı. Bu tür hizmetlerin devam etmesini istiyoruz. Biz bunları çiftçilerimizin düşünceleri olarak söylüyoruz. Yaşamımız boyunca tarım ve hayvancılıkla uğraştık, hala da uğraşmaktayız. Seydişehir'de bir hal binası istiyoruz. Biz bu işin içerisinden geldiğimizden, bu konunun eksikliklerini ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Başkanlarımız ve iktidarın gücü ile bize hizmet sunulması en büyük arzumuzdur." dedi.

Belediye olarak bir çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Mehmet Tutal, "Biz Büyükşehir Belediyemize bir çalışma verdik. KOP kanalıyla sadece Seydişehir değil, Ahırlı, Yalıhüyük, Bozkır'ı da içerisine dahil edecek bir çalışma. Paketleme, soğuk hava deposu, hal, Büyükşehir kanalıyla ya da Mevka kanalıyla yapılacak; dosyalar verildi, takip ediliyor. İnşallah şehrimize böyle bir tesis kazandıracağız." dedi.

Bozkır yolu istikametinde bir yer olması gerektiğini de kaydeden Başkanı Tutal, "Antalya güzergâhı; o yol üzerinde bir arsa yok, mekân yok. Mera vasfında olan yerler var. Onları da belirleyip yer tahsisi yaptıktan sonra o proje üzerinde duruyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaören Pompaj Sulama Birliği'nden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement