Karaosmanoğlu: "Hep Halkımızla Birlikte Olduk" - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu: "Hep Halkımızla Birlikte Olduk"

Karaosmanoğlu: "Hep Halkımızla Birlikte Olduk"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Emek mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

02.05.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Emek mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Darıca'nın Emek mahallesinde Vatandaş-Belediye buluşmasına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile çok sayıda vatandaş katıldı. İlçenin gelişmesine dönük konuşmaların ve taleplerin ifade edildiği birliktelikte, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kentteki gelinen son noktayı ve yaklaşan seçim atmosferini değerlendirdi. Türkiye'nin geçtiğimiz 12 yılda yazdığı büyük başarı hikayesinin Kocaeli'de yaşandığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Yaşadığımız coğrafyanın her türlü zorluğuna rağmen, ülkemiz her geçen gün küresel rakiplerine rağmen ilerlemesini sürdürüyor. Yerel hizmetlerin milletimizin kalkınmasında ki önemini biliyor, vatandaşımızla birlikte şehrimizi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Bunun için hep halkımızla birlikte olduk" dedi.

"VATANDAŞIMIZDAN HİÇ KOPMADIK"

Ülkenin her seçim döneminde kendilerine büyük destek verdikleri için Darıca Emek mahallesindeki vatandaşlara teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için yerel hizmetlerin öneminin farkındayız. Bizler bunun yoğun bir mücadelesini milletimizle birlikte veriyoruz. Sizlerin verdiği destekle bu güzel hizmetler yapılabiliyoruz. Yaşadığımız şehri ve Darıcamız'ı daha güzel hale getirme derdindeyiz. Göç alan ve devamlı büyüyen kentimizde hızlı yatırımlarla yaşanabilecek olumsuzlukları aza indirgemek için tüm ekibimizle yoğun bir mesai içerisindeyiz. Rabbimizin izniyle daha güzel işler başaracağız" diye konuştu.

"DARICA İLÇEMİZ DAHA GÜZEL OLACAK"

2023 Hedeflerine ulaşabilmek için hem genel de hem yerelde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Eski Türkiye artık çok gerilerde kalmıştır. Bizi yeni ufukların beklediğini halkımız görmüştür. Tarihimizle, kültürümüzle ve inancımızla artık daha güzel bir ülke ve şehir üretmek için yerel yönetimlerde halkımızın hizmet eriyiz. Darıcamız'ı hep beraber çocuklarımız ve gelecek nesiller için güzelleştireceğiz. Türkiye'de istikrar ve güven ortamının devam etmesinin kalıcı hale gelmesi için, artık sivil bir anayasa ve başkanlık sistemi gerekiyor. Bu da bizlerin elini daha da güçlendirecek, hizmetlerin daha iyi olabilmesi için daha güçlü bir siyasi iradenin olmasına neden olacaktır. Güçlü bir siyasi iradeyle birlikte, Darıca ilçemiz daha da güzel olacak" ifadelerini kullandı.

"ALTYAPIDA YENİ ADIMLAR ATACAĞIZ"

Gelişmişliğin en güzel görüntüsünün çevrede ki pozitif gelişmelerin olduğunun söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Geçmiş yıllarda yaşanan olumsuzlukları geride bıraktık. Ancak eksikliklerimiz olduğunu biliyor, biliyorsunuz. Özellikle yoğun kentleşmenin yaşandığı bölgelerimizde iyileştirmelere gidiyoruz. Altyapı noktasında Darıca ilçemizde yeni adımlar atacağız. Yağmur suyu noktasında kolektörler vasıtasıyla halkımızın daha iyi yaşaması için yatırımlarımızı bu ilçemizde artıracağız" dedi.

"DEMOKRASİMİZ DAHA GÜÇLÜ"

Milli gelirin 230 milyar dolardan, 800 milyar dolara çıkmasının çok olumlu olduğunu da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, " Ekonomik kalkınmanın yanında kazanımlarımız, değerlerimiz ve özgürlüğümüzde insan haklarına yakışan gelişmeler oldu. Ama bunu artık sivil bir anayasayla sağlamlaştırmamız gerekiyor. İşte geçmişte yaşanan bizi üzen ve elimizden alınan değerlerimizin şimdi nasıl kazandıysak bunu geleceğe taşımakta bizim ellerimizde. Ecdadımızın her dönemde düşmanlarını dize getirdiğini hepimiz biliyoruz. Ama bu düşmanlar hiçbir zaman uyumadı. Bizim zayıflamamızı bekliyorlar. Bu ferasetli ve güçlü iradenin sahibi halk, bunlara asla fırsat vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

Vatandaşın sorunlarına da cevap veren Başkan Karaosmanoğlu, gelen önerileri de dikkatlice dinledi. Özellikle Emek Evler bölgesinde Marmara depremi sonrası yaşanan olumsuzların giderilmesi noktasında, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak sorunun çözülmesi için vatandaşın razı olacağı ortak proje üretilmesi için görüş birliğine varıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu: 'Hep Halkımızla Birlikte Olduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement