Karaosmanoğlu ve Eski Bakan'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu ve Eski Bakan'dan Ziyaret

Karaosmanoğlu ve Eski Bakan\'dan Ziyaret

Dilovası Tavşancıl’da oturan 70 yaşındaki Güner Arıkan’a Eski Bakan Ergün ve Başkan Karaosmanoğlu’ndan ziyaret.Dilovası’nda bir dizi temaslarda bulunan ve Tavşancıl’da da yapılan çevre projelerini yerinde inceleyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve beraberdeki heyetle Güner Arıkan’a ziyaret gerçekleştirdi.

08.05.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Tavşancıl'da oturan 70 yaşındaki Güner Arıkan'a Eski Bakan Ergün ve Başkan Karaosmanoğlu'ndan ziyaret.

Dilovası'nda bir dizi temaslarda bulunan ve Tavşancıl'da da yapılan çevre projelerini yerinde inceleyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve beraberdeki heyetle Güner Arıkan'a ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, Güner Arıkan isimli vatandaşın memnuniyetini ifade eden sözleri karşısında, "Bizlerin hizmetlerde en çok önemsediği halkımızın memnuniyetidir. Bu bizim için temel esastır. Tüm kadrolarımız olmak üzere, siyasi anlayışımız da bu gaye içindir. Tek amacımız vatandaşımızın mutluluğu ve huzurudur" dedi. 70 yaşındaki Güner Arıkan daha sonra eski Bakan Ergün ve Başkan Karaosmanoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu ve Eski Bakan'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement